[]

B ot tavsiyesi

Malum kış geldi ayacıklar üşüyor.. pek alışverişi seven birisi değilim. Saglam alip uzun sure kullanirim. Su anki botum 10+ yillik mesela. Bir cilginlik yapip onu yenileme karari verdim ama hic marka bilmiyorum. 2023'te super guc olan bir ulkenin ferdi olarak ayagimi rahat ve sicak tutacak bot icin marka ya da model onerileriniz var mi??




 
harley davidson alacaksın.

ben bunlarla kayağa gittim millette ferax kar botları vardı kaç paracıklara alınmış bunların ayaklarına su mu girmedi ayakları mı üşümedi ama benim harley'lerim ezdi geçti. özellikle yarı çizme yağlı deri + tabanları tahta köselemsi olanları alırsan git kaldırımı ez
  • vosvos3131  (08.11.14 16:05:08) 
Cat ve harley +1


  • amarikanya fitbolcusu  (08.11.14 16:23:30) 
Harleyler çok güzel ve dayanikli. Benimkini 2002 de almistim yeni gibi hala çünkü deli gibi kar yagmadigi surece giyemiyorum :(
Çok agir, sert. Bütün gün ayakta tasinmiyor, çok yoruyor.
Ondan önce de 6 yil wolverine marka kullanmistim dayanikli ama hafifti. Artik satilmiyor zaten tr'de. Yeşil kundura getirirdi.
Ben de çözümü 1 normal (bambiden aldim en son suya dayanikli yagli deri ama hafif nispeten) bot alip harleyi de çok karli tipili günlerde kullanarak buldum.
  • strawberry first  (08.11.14 16:30:01) 
Sunlari diyen adama nasil cat harley diyorsunuz yav. Cat botlar neredeyse 300 lira harley botlar da oyle ve ortopedi ve kaymaz taban namina bi sey yok bir de esek olusu gibi agirlar neredeyse ayni paraya the nortg face bot aliniyor biraz daha da verirsen daha da iyi modelleri var merrel falan da var tabii bunlar hem su gecirmiyor hem de spor ayakkabi gibi rahatlar. Bu markalara bak derim ben. Inanmazsan da git bi ayagina harley bir ayagina north face giy ne kadar fark oldugunu gorursun ben daha yeni yaptim bu dedigimi sahsen.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.11.14 16:35:57) 
Valla ben de aldığım botları uzun süre giyerim. 6 senelik cat ve 2 senelik harley kullanıyorum. İkisi de yeni gibi hala. O yüzden tavsiye ettim. Rahat ve hafif botlar daha iyidir tabi.

Bu arada cat'i 200'e, harley'i 250'ye 10'ar taksitle almıştım. Pahalı gibi ama sıkıntısız bi ödeme şekliyle alınabilir.
  • amarikanya fitbolcusu  (08.11.14 17:25:14) 
Yds'ye bakmalısın dostum gerçekten başarılı botları var


  • gündüz m  (08.11.14 17:33:56) 
harley davidson. bu kışı atlatabilirsen baharda acayip ucuzluyolar ben 60 liraya almistim 5 yil once aslan gibi hala. omurluk botlar bunlar.


  • afrikoni  (08.11.14 17:47:27) 
valla bak yakupoğlu. yds yani. ben askerden getirdim çok güzel ya su falan almıyor. bu zamana kadar hep cat kullandım. uzun yıllar .nubuk vardı tabanı ile sayasının birleştiği delindi yırtıldı. düz deri aldım. sıkıntı yok ama gidecek belli. askerden aldığıam çok yüksek giymesi zor ama bileği falan kavramasını çok sevdim. belki biraz kaygan tabanı ama... ayrıca rahat www.ydsshop.com aha bu başka modeller de var


  • mr fusion  (08.11.14 18:01:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.