[]

canım sigara çekiyor

ama hayatımda hiç sigara içmedim. içmeyi de düşünmüyorum ama sürekli kendimi sigara içerken hayal ediyorum, içime çektiğimi filan ve mutlu ediyor beni. manyadım mı?




 
bi kere tadina bak vazgecersin. bence berbat.


  • bohr atom modeli  (08.11.14 13:29:31) 
bu kadar hevesliyseniz ağır sigara içtiğini bildiğiniz birinden, bir sigara isteyin. ne bileyim camel black olabilir, L&M olabilir aklıma ilk gelenler. içinize sağlam bi nefes çekin. çekinmeyin. sonuna kadar için o sigarayı. hala içmek istiyor olursanız sizden bi bk olmaz zaten. için anasını satiyim. ama muhtemelen istemezsiniz, isteyemezsiniz.

ben sigarayı acayip severim. filmde sigara içilen sahneleri ağzımı ayırıp izlerim. kocaman adam oldum, hala kağıt kıvırıp sigara gibi ağzıma sokarım falan. ama sigara içemiyorum. 2-3 ayda bir paket alıyorum, özellikle arkadaş ortamında ya da dağ tepe falan çıkacaksam orda tüttürürüm diye. paket bittikten sonra lanet ediyorum, "la ne iğrenç bi şeymiş bu" deyip yine 2-3 aylığına kenara bırakıyorum sigara işini.

geçtiğimiz haftalarda başarılı olamadım. üst üste 7 paket aldım. bi ay falan sigara içtim yani. sonra "lan ben napıyorum" deyip yine bıraktım, şimdi bi aydır falan hiç içmiyorum ahah.

yani o kadar iğrenç ve pis bi şey ki, ben bağımlı olmak istesem de olamadım. sen de pis bi sigara denersen muhtemelen bi daha içmek istemezsin. ben de yine sizden sene kaydım, her duyuruda aynı şey.
  • pescador  (08.11.14 13:30:07 ~ 13:30:17) 
başlayın başlayın çok faydalı bir şey 13 yaşındaki çocuklar bile içiyor siz çok geç kalmışsınız


  • chef creative  (08.11.14 13:30:16 ~ 13:30:34) 
patlıcan ye.


  • seyduna6687  (08.11.14 14:12:27) 
Bir arkadasindan bir dal iste. Eminim bir, iki fittan sonra vazgececeksin. Bir daha da aklina gelmeyecek bu dusunce.


  • sckxyss  (08.11.14 14:18:57) 
Yine duyurunun cirkefleri buraya toplanmis. Ne bu ezme meraki anlayamiyorum neyse. Bence de bi kere dene, aynen arkadasin dedigi gibi ağır bisey. Ilk iciste sevmen mumkun degil. Arkadas ortaminda denedikce denedikce surekli etrafında sigara olunca alisiyosun. Hevesini almak icin bir tane dene sadece


  • ddenizz  (08.11.14 14:19:09) 
bu banada oluyor ara sira. birak hayal etmenle sınırlı kalsın.


  • hain kostokk  (08.11.14 15:52:47) 
ben ilk içişte sevmiştim, amaan sevmem zaten diyip de sakın dal alma. marlboro red denemiştim bir de, öksürmemiştim bile. nasıl bir ciğer varsa artık...


  • der kluge mann  (24.02.17 23:32:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.