[]

ttnet playstore'dan alışveriş işi nasıl oluyor?

ben eve üçüncü olarak geldim, hat benim üstüme değil. ev arkadaşımın üzerine olmalı. yani muhtemelen onun üzerinedir. ben bu lanet football manager'ı 3 taksitleymiş galiba playstore'da, 60 tl'ymiş hem de, ordan alayım istiyorum.

nasıl yapıyoruz? arkadaşımdan onun üyelik bilgilerini alıp onun hesabından falan mı girmem lazım? bilmem gerekenler neler?


 
Tek şifre alman gerek. Onun için de kayıtlı telefon ya da mail adresi ve arkadaşının kimlik numarası gerek. Bunun dışında oyunu alırken aktivasyon için telefon numarası istiyor. Ona kendi numaranı da yazsan oluyor. Sadece daha önce playstore'da kullanılmamış olmalı.


  • ufukcel  (08.11.14 11:43:03) 
aboneliginin uzerine olan emaille tek sifre aliyosun. zaten playstore'da da tivibu'da da hepsinde onu kullaniyosun sonra. aldigin urunun taksidi de faturaya yansiyo. evde vardir abonelik kagidi al onu onune koy, bi de arkadasinin mailini iste 5 dakikaligina baska bi seye ihtiyacin yok.


  • xfestos  (08.11.14 11:45:00) 
ben kendim ttnet üyesi değilim deyip tek şifre isteğinde bulundum ama şifre falan göndermedi bu gerizekalılar bana. senin söylediğin hangi yöntem için geçerli, ttnet üyesiyim deyip yardırdığımızda mı? çünkü ttnet üyesiysen kimlik no istiyor.

hat onun da üzerine değilse ne yapabiliriz? uyuyo şimdi ona da soramıyorum. niye şifre göndermiyor bu herifler ya ne rezil bi firma bu.
  • pescador  (08.11.14 11:46:37) 
O zaman nasıl oluyor bilmiyorum hep ttnet abonesiyken aldım oyunları. Bence arkadaşın uyanınca hallet. Toplamda faturaya 6 taksitle yansıtılacak şekilde 52 liraya aldım. Daha ucuzunu bulacağını sanmıyorum.


  • ufukcel  (08.11.14 11:49:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.