[]

Hayatta en şaşırdığınız şey nedir ?

Çok şaşırtıcı bulduğunuz şeyler nedir ?




 
Nasanın falan uzay araçlarını yakıttan tasarruf için gezegenlerin ilerideki yıllarda bulunacağı yerlerden geçirerek çekim kuvvetlerini kullanması çok şaşırtıyor mesela beni. (Cümle kurma özürlüsüyüm anlamazsan benim suçum :() Ha şurda gif varmış img-9gag-lol.9cache.com


  • krmyls  (08.11.14 01:46:58 ~ 01:48:51) 
sınıftan bi kızın yine aynı sınıftan 3 kişiye verdiğini öğrenmem, 4. kişi de sevgilisydi.
eskiden bu kadar marjinal değildik bu yüzden şaşırtmıştı.

  • divit  (08.11.14 01:54:59) 
yenidoğan bebek beyniyle, 5 yaşındaki çocuk beyni arasındaki fark. Beceriler açısından tabii, görünüş açısından diil.


  • compadrito  (08.11.14 04:55:24) 
hayatta olduğuma şaşırıyorum. hatta şaşı bakıp şaşırıyorum. şaşırdım resmen.


  • ermanen  (08.11.14 06:07:12) 
Ben en çok insana şaşırıyorum. Özellikle canım ülkemde yaşarken.

Matemdeyim, bu soru çok yanlış zamanda gelmiş de olabilir. 1 değil 2 değil 6000 zeytin ağacı kesildi. Ben kendi ellerimle özene bezene büyütmeye çalıştığım caanım zeytin fidanıma bakıp bakıp ağlıyorum. İçim çok acıyor. Nasıl olur da düşünmezler, nasıl olabilir böyle bir şey, aklım almıyor, gerçekten anlayamıyoum.

"Rant" mı bu şimdi, "e herkes bir değil tabi" mi diyeceğiz? Ne demek gerekiyor? Benim nazarımda bu katliamın iskenderiye kütüphanesini yakmaktan pek bir farkı yok. Zeytin ağacı bu yahu zeytin ağacı!

İşin en acı yanı da bu olayda normal olan tek şeyin o adamın "götüme kim dokundu benim" demesi. Ve beni tanıyanlar göt kelimesini kullandığımı görseler, ipler kopmuş hakkat derler, ilk kez kullanıyorum, evet. Hem de normal olan tek şey diyorum.
O kadar insan var orada, o kaddar insan, biri de "ne oluyor burada, siz ne yaptığınızın farkında mısınız" dememiş, demiyor.
compadrito hocam, ilk beş yılında olağanüstü işler başaran o beyin, nasıl oluyor da sonradan bu hale geliyor? Bunun bir açıklaması var mı tıp ilminde?
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (08.11.14 07:25:52) 
hayat aplam, o soruyu Rakel Dink sorduydu. Cevap verebilen olmadı heralde.


  • compadrito  (08.11.14 15:47:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.