[]

Uçaktayken Aşırı Duygusallaşıyorum

Selamlar.

Ben uçaktayken aşırı derecede duygusallaşıyorum. Ama aşırı derecede gerçekten. Saçmasapan şeylere ağlamaklı oluyorum. Bugün uçak kalkarken bu cihazı icat etmek için gecesini gündüzüne katan adamları düşündüm, hayatını insanlığı ileri götürmeye adayan insanlara duyduğum minnetten dolayı gözlerim doldu. Daha sonda uçaktaki insanları düşündüm. Hepsinin koca bir hayatı, aynı benim gibi dertleri, sevinçleri, akıllarını meşgul eden şeyleri, korkuları, hayalleri, hepsinin kocaman bir hikayesi olduğunu düşündüm ve hepimizin upuzun hikayelerinin bu uçakta kısa bir süreliğine de olsa kesiştiğini düşündüm. Bu devasa dünyanın ufacık bir parçası olduğumu düşünerek yine duygulandım. Ağlayacaktım nerdeyse. Lan bi de tatile gidiyorum amk, hani ortada hüzünlü bi şey olsa neyse. Her uçağa bindiğimde de böyle oluyor bana, garip garip şeylere duygulanıyorum. Bunun fiziksel bi açıklaması var mı ya, ne bileyim hava basıncı şu hormonu tetikliyor falan gibi? Niye böyle oluyorum lan? Çok saçma değil mi ahaha?


 
sen zaten pilot olmak istemiyor muydun?
bence onla alakalı bu durum , uçakları seviyorsun da ondan evlat:P

  • neferkitty  (07.11.14 18:57:32) 
yapacak bir şey yok düşünmekten başka.
böyle bi cendere durumu oluyor. kalkıp da gidemeyeceğini biliyorsun ya hani.
yan yana yan yana dizilmişsin birileri ile... sıra mı bekliyorsunuz, ne oluyor, bu tüpün içinde işiniz ne?
zaman / mekan algıları şaşabiliyor. bilinçaltındaki yani.
ben de inanılmaz bi yakınlık hissederim uçaktaki diğer insanlara...
asansörde de oluyor bu bana. o kısacık anda bile benzer bi hisler oluyor. uçaktaki gibi kaybolma hissi.
klostrofobiye bağlıyorum bu yüzden.
soruya cevap olmadı da, neyse.
  • icemint  (07.11.14 19:05:08) 
belki küçükken içinde uçaklarında geçtiği duygusal bi film izlemişsindir O_o'


  • mirty  (07.11.14 19:10:26 ~ 19:11:08) 
ya çok güldüm başlığı okuyunca, çok şirin:D bence basınçtan falan değil de duyduğun hayranlık, emeğe saygı falan bağlamında bir şey bu. benim de böyle çook sevip hayranı olduğum için düşündüğümde duygulandığım ve hatta ağladığım şeyler var ama seninkinden çok daha saçma olduğu için söylemek istemiyorum mesela. bence güzel bir şey bu, tutkuyla bağlı olduğunu gösteriyor insanın bir şeylere.


  • mayaa  (07.11.14 19:11:00) 
hahaha. başlığı görünce aklıma direk hakan taşıyan'ın o kilitler açılsın lütfen isimli vidyosu geldi.
www.youtube.com

bilinçaltında uçak ile bağdaştırdığın bir ölüm korkusu falan olabilir mi acaba?
  • battal gemalmaz  (07.11.14 19:31:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.