[]

pvc kapı sislemlerinden anlayan var mı?

evimizdeki mevcut balkon kapısı 2. resimdeki gibi, ortadaki iki kanat içeri doğru açılıyor ancak salon da küçük başka da bir havalandırma yok dolayısıyla her gün koltukları itip çekmek zorunda kalıyorum.

yeni kapı sistemleri var volkswagen kapı dedikleri, o da 1. resimde. orta kısımdaki kapılar yandaki sabitlerin üstüne kayıyor.

haftasonu gittim fiyat aldım, çok pahalı geldi özellikle de pencereler bu kadar yeniyken günah yani. acaba bizim mevcuttaki pencerelerin menteşe sistemi filan değişse kayar kapı haline gelir mi bir fikri olan var mı?

evdekilerin mecvut markası egepen deceuninck.

mesajlar sonrası edit: yok anlatamadım. şimdiki kapımız sürgülü değil, ben ona en yakın bu görseli buldum. toplam 4 parça, sağ ve sol taraf sabit, ortada kalan iki kanat da içeri doğru açılıyor. vw sistemde de yine bu sağ sol parçalar sabit, ortadaki iki parça hareketli ya, sadece o parçalar bile değişerek olur mu acaba diyorum...

 
Mevcut sistemi buna ceviremezsin,bu resimdeki surgulu sistem.iyi mekanizma kullanilmazsa kapi agir gelip cokme yapiyor.wv bi tik farkli bundan hem ustten aciliyor hemde ice gelip surguler uzerinde iki yana aciliyor.ama mekanizmasi daha saglam.uzun sure dayaniyor.

Bir ihtimal ustten acilir hale getirebilir eger sabitse.
  • cizgilipijama  (07.11.14 16:36:56) 
babam alt katta, onun balkon kapısı bu volkswagen dediklerinden, memnun değiller... bizimkisi normal tür, daha iyi diyorlar... yok rayından çıkmalar, yok takılmalar... yapan ustayla da alakalı olabilir tabi...


  • gneral  (07.11.14 16:39:48) 
kasanın ve sistemin komple değişmesi lazım, uydurma ile olmaz yani.

havalandırma için son kapanan kanada üstten açılım uygulanabilir belki.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (07.11.14 17:15:31) 
sürgü olmaz da dışa açılacak şekilde değiştirilebilir kanatlar bir ihtimal.


  • mr fusion  (07.11.14 17:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.