[]

nba league pass Acil yardım

Ben geçen sene almıştım lp. Üyeliğim var, arkadaşın kredi kartından ödemiştik. Arkadaş o kredi kartını iptal etmiş kışın. Ben de ondan dolayı iptal falan yapmadım lp'de. Sonra öğrendim ki o kartı iptal etmemiş. İlk bi hafta ücretsizdi ya, o zaman da üye adım şifrem ile girip izledim. Bugün bakıyordum lp'e bi, bi baktım izleyebiliyorum. Sonra my packages kısmında şunu gördüm:

i61.tinypic.com

Bu ne demek? Para çekildi mi demek? Bunu iptal etmenin bir yolu var mı? Parayı falan geri ödemezler dimi?

Ne yapmam lazım, acil yardım ederseniz sevinirim.

 
aynen september ve oktober da bedavaymıs. altta yazan cancel nba league pass subsciption a tıkla. aboneliğin iptal olsun. parayı cekıp cekmedıgını bende anlamadım ama yazdıgına gore 5 kasımda parayı çekicekmiş.


  • t joe  (07.11.14 15:37:30 ~ 15:39:27) 
eylül ve ekimde beleş diyor. ama 5 kasım'da parayı çekeceğiz diyor. keşke 3 gün önce ayıksaydın mevzuya. kredi kartını kontrol edin bakalım çekmişler mi. yine de alttaki mavi iptal kısmına da hemen basıver.


  • ezeriko  (07.11.14 15:39:41) 
iptal yazan yere bastım. şimdi arkadaştan haber bekliyorum. çekmişlerse ne olacak? hem çekmişler hem de üyeliği mi iptal etmiş olacağım?

bir arkadaş yardım etse de şunlara bi mail atsak ya.
  • brad pitt  (07.11.14 15:48:18) 
yok abi hem iptal edip hemde parayı vermemek gibi bi durum olcagını sanmıyorum tam bi sacmalık olur oyleyse eger. ama iptal ederken yazan seyleri de okuyaydın bi ne diyodu? muhtemelen orda yazıyodur şartlar falan. varsa capsle bakalım bi.


  • t joe  (07.11.14 15:55:24) 
abi hiç bir şey yazmıyor.

ama maçları açabiliyorum yine.

My Packages
Below is a list of your current packages and upgrades if available
Current Packages
League Pass Regular Season + Playoffs (One-Time)

bu yazı bu sene için mi, geçen sene için mi acaba?
  • brad pitt  (07.11.14 15:58:20) 
deişik olmus bu baya normalde parayı cekmemsi lazım onay falan vermeden durduk yere, ama sen 2014-2015 sezonu için abone olmusun onun için direk devam etmiş galiba parayı cekmeye. kredi kartını bi kontrol ettir cektiyse eğer parayı iadesini istersiniz mail atıp durumu anlatıp yada belki kedileri iade eder iptal ettiğin için. parayı cekmedıyse zaten sıkıntı yok. yanlız ayın 5 i diyo parayı o zaman cekmiş hala akrta yansımamıs olabilir, bekleyen provizyonlarda falan duruyo olabilir onu da kontrol ettir.


  • t joe  (07.11.14 16:04:44) 
leaguepasssupport.nba.com

leaguepasssupport.nba.com

şu linklere de bi bak. işte olmasam ben bakardım ortam musait diil pek
  • t joe  (07.11.14 16:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.