[]

soğan doğradıktan sonraki eldeki koku

soğanı doğradıktan sonraki, ellerdeki kokuyu nasıl geçiriyosunuz?
dayanamıyorum bu kokuya. ne yaptıysam geçmedi.

limon dışında her türlü yönteme açığım.

 
Eğer limon kokusu seni rahatsız etmezse limon ile ovabilirsin ellerini..


  • EkimBebesi  (07.11.14 12:20:12) 
Metal kasikla da ovabilirsin.


  • bxgx  (07.11.14 12:25:13) 
anama bundan aldım burdaki arkadaşların tavsiyesiyle, balık soğan moğan hiçbişi kalmıyo

www.hepsiburada.com
  • emirkulu  (07.11.14 12:28:51) 
kokuyu geçirme yöntemlerinden ziyade kokmaması için soğan sarımsak vs dogramadan önce parmaklarını ya da elini zeytin yağı ile ufaktan yağla. Hiçbir koku eline bulaşmaz.


  • erty_ksk  (07.11.14 12:45:14) 
body shop'ın susuz kullanılan bi temizleme jeli var ben çok memnunum. bayağı da etkili koku giderici olarak. 15 lira dolaylarında idi yanlış hatırlamıyorsam.
www.thebodyshop.com.tr

  • icemint  (07.11.14 12:46:26) 
hiçbir şeye gerek yok; metal bir şey al eline (kaşık, çatal her neyse) suyun altında 10-15 sn ov kaşığı. koku geçiyor.


  • bradshaw  (07.11.14 12:53:15) 
metal sabuna ayrıca para verme. biz kaşıkla yıkıyoruz. aynı böyle elini sabunlar gibi kaşığı ovala, evir, çevir, parmaklarının arasını karıştır. metal koku moleküllerine yapıştığı için mis gibi kokar.

not: mis gibi kokmasının bakterilere etkisi yoktur yalnız:) onun için yine bildiğin sabun lazım.
  • no avalon  (07.11.14 13:11:54) 
ayni kokuya ben de dayanamiyorum. dogradiktan hemen sonra eline bir iki damla bulasik deterjani damlat biraz ov ve yika. hicbirsey kalmiyor. hemen yikaman lazim ama


  • kucukharfler  (07.11.14 14:37:41) 
kuru kahveyle ovala


  • deneme2  (07.11.14 15:19:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.