[]

yunan vizesi

merhabalar,

son zamanlarda alan var mı acaba? ne kadar sürüyor? banka hesabında ne kadar olduğuna falan çok bakıyorlar mı?

davetiyeyle kültürel ıvır zıvır türünden vize alacağım, ama aracı şirkettekiler pazartesi başvurursan zor yetişirsin dediler. doğru mudur?

 
1 haftada çıkıyor da pazartesi başvurursan hangi güne yetişir onu yazmamışsın


  • hellojack  (07.11.14 09:14:44) 
randevu alman gerekiyor zaten. kozmos diye bi yer var ordan alacaksın. randevuyu sitesinden alıp şişliye gitmen lazım. ben aracı firmayla çözdüm, komisyon ödüyorsun ama işin temiz oluyor. hesapta para her zaman avantajdıri mal varlığı beyanı, ev, araba vs. gerçi davetiye varsa ihtiyaç olmayabilir, ama yanlış hatırlamıyorsam banka hesap dökümü zorunluydu evraklarda. düzenli maaşın var mı diye bakıyorlar ona. senin işin dar bir zaman aralığındaysa riske girmeyip aracı bir firmayla hallet derim. evrak eksikliğinden ertesi güne kalır işin.


  • ytse jam  (07.11.14 09:19:46 ~ 09:21:42) 
valla bizim şirket bir şirket toplantısı için başvurdu. birer ikişer yıl vermişler herkese. diğer ülkeler gibi veriyorlar artık.


  • trocero  (07.11.14 09:36:08) 
teşekkürler, 14 kasım'da gitmem gerekiyor yunanistana


  • acan99670  (07.11.14 10:09:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.