[]

Toyota ve IŞİD

Merhaba

Bildiğiniz gibi dünyanım her tarafinda terör örgütleri ve bilimum gerilla hareketleri Toyota kamyonet kullanıyorlar. Keza bunun da sözlükte geyiği bolca yapıldı. En son örnek de IŞİD

Bu durum Toyota'ya yönelik algınızı değiştirdi mi. Değiştirdiyse hangi yönde
Bu konuyla ilgili makale yazmayı düşünüyorum da...fikirlerinizi almak isterim

isterseniz twitter üzerinden de yazabilirsiniz
twitter.com

 
Pick-upları iyi tanırım. Toyota da aralarında performans açısından en iyi ilk ikide yer alır benim için. O yüzden bu terorist grupları anlayabiliyorum (ne iğrenç bi empati lan bu).
Algı değişikliği olsa da olumlu yönde olur. İnsanlar teröristler toyota kullanıyor ben binmem ona diye düşünmez. az biraz işi bilen merakı olanlar bak adamlar bile o zor şartlar için toyotayı seçmiş demekki daha iyi diye düşünür.
En azından konuyla ilgili olan, az çok anladığını düşünen ben böyle düşünüyorum.
  • erty_ksk  (07.11.14 06:59:32) 
coca cola ile ne kadar alakası var toyota da aynı hesap.

saçmalıktan başka bir şey değil.

pickup piyasası ortadoğu için toyota demek
  • grimer  (07.11.14 07:02:26) 
Evet degistirdi. Zengin olsam direk o pikaptan alir kampa falan onla giderim


  • divit  (07.11.14 07:02:30) 
bikaç tane arap ülkesi gezdim adamlar toyota hastası, en eski modelinden türkiyede görmediğim en yeni modeline kadar her yer toyota doluydu. işid'e beleş pr çalışması olsun diye araç verdiklerini sanmıyorum adamların. onlar toyotayı seviyo diye toyota da onları sevmek zorunda değil. japonları ben de seviom ayrıca <3 şu güzelliğe bak, bin kişi binmişler gene tık dememiş upload.wikimedia.org

edit: yazarı yeni gördüm ya. oo yağlı abi hoşgeldin.
  • emirkulu  (07.11.14 07:25:51 ~ 07:28:05) 
Teroristler toyota kullaniyor diye algisi kayabilen basit insanlar var. Bu insanlar dunyayi yahudilerin yonettigine de inanir. Genellemeyi severler.


  • thracian  (07.11.14 07:30:52) 
japonlar yapiyo diye dusunuyorum. erty_ksknin de dedigi gibi adamlar neredeyse sadece toyota kullaniyorsa toyotaya saygi duymaktan baska bisi gelmez elimden.


  • baldur2  (07.11.14 07:36:36) 
Toyota'nin bakım maliyeti düşük bir marka olduğu konusundaki görüşleri pekiştirir en fazla.


  • arnold schwarzeneger  (07.11.14 07:42:09) 
saçmalık.

algısı değişen adam kamilin önde gidenidir. ne yani "aa toyota adamlara finansal destek sağlıyor" mu diyelim yani. zaten algısı değişen adamın algısının değişip değişmemesine dünyanın ya da herhangi birinin de ihtiyacı yoktur.
  • Alt4y  (07.11.14 08:40:55) 
hem sloganı bile güzel.

too yooo toyotaa too yoo toyato too yooo toyataaa giderim senle her yolaa toyotaaa
  • Alt4y  (07.11.14 08:42:01) 
valla bende de olumlu yönde bir algı oluştu.

bana pikap lazım olsa direkt toyotaya yazılırım, afrikanın ve ortadoğunun sıcağına tozuna pisliğine bozuk zeminine bu şartlarda dayanıyorsa şehirde 100 yıl gideri var demek ki bu arabanın.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (07.11.14 08:47:19) 
  • jaaaccckkk  (07.11.14 09:32:56) 
Peder bey afganistan'da çalışmıştı bir ara, neredeyse bütün araçlar toyotaymış. Zor arazi şartlarına dayanan gerçek bir arazi aracı imajı yaratıyor bende tam tersine.

land cruiser 3>
  • kimlanbu  (07.11.14 09:52:12) 
toyota isis bile var, kesin destekliyordur adamlar.
upload.wikimedia.org

  • ucan spagetticanavari  (07.11.14 09:54:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.