[]

bir garip iş-yardım edin ey çalışanlar.

Selamlar,

Dün uluslarası harbiden çalışmak istediğim bir firmaya mülakata gittim. ben başvurmadım zaten böyle bir açık pozisyon da gözükmüyor. kariyernetten bulmuşlar. İK müdürü ile yaklaşık 2 saat süren soru cevap + case study sunumu sonunda bugün de kişilik testi yaptım. baya uğraşıldı yani. neyse pozisyon şöyle; 6-8 ay boyunca şirket bünyesinde istihdam edileceğim hangi departmanda boşluk varsa şirketi tanıyacağım vs. sonrasında genel müdür asistanı gibi bir şey olacağım yani onla beraber toplantılara sunuma falan gideceğim. ama kesinlikle sekreter gibi bişey değil. ki erkeğim zaten napsın beni. bu pozisyonda süreli yani 2-3 sene falan sürer dedi ik müdürü. sonrasında da şirket içi bir pozisyona aktarılırsın.

1. böyle bir pozisyonun bana katkıları neler olur?
2. tamam 2-3 sene genel müdürün emir erliğini yaptım, sonrasında geçtiğim departmanda yeni başlayan muamelesi görür müyüm?

durumu bi değerlendirir, aydınlatırsanız çok sevinirim.
ilk işim olacak.
sonuç belli değil henüz.

 
şirket iyiyse en alt pozisyonda olsa bile başla bence. sende bir potansiyel görürlerse zaten gerekli bölüme kaydırma yaparlar. dışardan sıfır eleman alacaklarına seni tanıdıkları için kaydırma durumu daha rahat olacaktır.


  • mr.goodcat  (06.11.14 21:13:29) 
uluslarası harbiden çalışmak istediğiniz bir firmaysa her türlü girin.

sadece ve sadece o görevde başarılı olabileceğinizden "ciddi" şüpheleriniz varsa girmeyin diyebilirim. şirket nezdinde başarısız çalışan olarak geçmeyin kayıtlara, gelecekte yakalayabileceğiniz bir fırsatı da engelleyebilirsiniz.
ki görev eğer biraz çalışkan ve zeki biriyseniz yapabileceğiniz bir şey gibi duruyor. bence teklif gelirse koşun.
  • la lykia  (06.11.14 21:26:31) 
Bu tarz kişiler iletişimi kuvvetli ve genel müdürün isteklerini bölümlere ileten ve bölümlerden gelenleri derleyip müdüre sunan kişidir.2 sene boyunca tecrübesinden çok faydalanırsın ve sonrasında da izlediğin kadarıyla çalışmak istediğin bölüme seni atar.Bu tarz insanlar uzun tecrübelerini aktarmayı seven ve sen sorup istekli olursan faydana dokunabilecek yapıda insanlardır.
Bu süre boyunca yönetimde gelişirsin ve üst kademede neler konuşulduğunu hangi raporların tartışıldığını ve nasıl yaklaşıldığını bilip gelecekte böyle bir pozisyonda ilk değerlendirilen olursun.
bence kaçırma.
  • cakmayazar  (07.11.14 07:58:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.