[]

maksimum 400 liraya anne için telefon önerisi

ne alalım? internet kullanmaz, çoook nadir mesaj atar. klasik anne kullanımına uygun ne önerirsiniz?




 
2 ay önce "ANNE" telefonu olarak ne alsam ne alsam derken Nokia 301 aldım, o memnun ben memnun.

Nokia 6300 ün yeni nesli diyebilirim. Sarjı da iyi gidiyor. (M.markttan almıstım)

www.akakce.com
  • hasansabbah  (06.11.14 20:58:35) 
belki düşünürsün forum.donanimhaber.com bu konudaki telefon şarj sıkıntısı dışında alınabilir.teknosa 40 tl çekde hediye ediyor.310 tl civarına geliyor.yada samsung e2250 de tercih edilebilir.babam çok uğraşmasına rağmen hala bozamadı.


  • yekzeq  (06.11.14 21:10:22) 
ben de hasansabbahın aldığından aldım 3-5 ay önce. beyazından al acaip seviyolar. anneler için üretmişler telefonu zaten direk.


  • alaman cikolatasi  (06.11.14 21:14:17 ~ 21:14:31) 
3 hafta önce nokia lumia 620 satın aldım. üst limiti 50 lira aşıyor, fiyatı 450 lira ama kesinlikle fiyatının çok çok üzerinde iş yapan gık demeyen bir telefon. ben daha ucuza böylesi bir telefon bulamadım. ne android gibi takılıyor, ne de ios kadar pahalı. android'de kullandığım tüm uygulamalar da windows'ta mevcut. 50 lira için çok daha alt seviye bir telefon almayın. ama o iş ayrılmış o kadar para yoksa da sağlık olsun. ne kullanacaksa güle güle kullansın.


  • afrika fasulyesi  (06.11.14 21:14:18) 
  • afrika fasulyesi  (06.11.14 22:02:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.