[]

death note unuz olsa nasıl bir strateji izlersiniz.

ben olsam önce büyük suçluları yazardım.ardından dünyaya kendimi tanıtırdım. zorla isteklerimi yaptırırdım. mesela yapmazsa o devletin liderini falan öldürürdüm.l gibi biri çıkarsa zaten sıçtık demektir. o zaman inzavaya çekilir. ara sıra yazarım ama hobi olarak.




 
@atomunicindekiduraganelektrondalgalari; zaten kendinizi tanıtacaksanız L gibi birinden neden çekineceksiniz ki?

Ben olsam gizli takılır, çok dikkat çekmeden yavaş yavaş sevmediğim insanların adını yazardım..
Hee ben üçüncü gözü de alırdım bak, o zaman ne L kalır ne başka biri..
  • mutekebbir  (06.11.14 17:40:57) 
büyük suçluları yazar kenara kaldırırdım tekrar büyük suçlu çıkarsa diye. o kadar.

ekleme: kişiye göre büyük suçlu değişir. 3-5 kişi öldüren o kadar büyük suçlu değil benim gözümde. siyasetçiler suçlu mesela ama bazıları büyük suçlu.
  • biyik  (06.11.14 17:41:12 ~ 17:59:51) 
çok istediğim halde sevişmeyen bi kız var, onu defteri kullanarak tehdit edip seks yabarım. hayal dünyam bu kadar geniş :(


  • pescador  (06.11.14 17:44:18 ~ 17:47:27) 
sıradan politikacıları yazmaya başlasan o defter dolar taşar. ne büyük suçlusu? büyük suçlu dediğin olsa olsa 3 kişi öldürür 5 kişi öldürür. bu ülkede politikacılar "yanlışlıkla" 301+10+18 kişi öldürdü, kasıtlı olanları saymıyorum bile.


  • yalnux  (06.11.14 17:52:01) 
sübyancıları yazar defteri kapatırdım.


  • a darkness coming  (06.11.14 18:10:07) 
sevmediğim, canımı sıkan, tepemin tasını attıran adamı yazar geçerim. ne stratejisi? :/


  • mangelwurzel  (06.11.14 18:15:34) 
@mutekebbir tanıtmak derken takma isimle tanıtırdım kendi mi kira gibi mesela


  • atomunicindekiduraganelektrondalgalari  (06.11.14 18:18:03) 
küçük suçluları yazardım.

büyük suçlular büyük adamlara dokunuyor. küçük suçlular birilerinin kefen parasını, okul parasını, evlilik hayalini, dürüstlüğünü çalıyor.

saf görüp kandırıyor. temiz diyip dolandırıyor.. düşük zeka diye kullanıyor. güçsüz diye tecavüz ediyor..

ellerinde çok az şeyi olan insanların tüm varlıklarına göz diken küçük suçluları yazardım..


sonra dilenciler. türk milletinin beyninin uyuşturduğu için dilencileri yazardım. yardım etmek kavramını dilenciye para atarak yapılacağını sanan gürühlar yetiştirdikleri için..

sonra hiç bir şey yapmayan iyi insanları yazardım. kimseye bir zararı yok aslında. işinden evine gidiyor. eşi var. çocukları var. kimseye zararı yok. dürüst insan. etlite sütlüye hiç bulaşmamış.. belki namazını kılıyor. duasını ediyor. ama birilerinin yükünü paylaşsalardı birilerinin beli kırılmazdı. birileri için hastalansalardı. birileri ölmezdi.. birileri için üşüseler. birileri donmazdı..
  • ibomiu  (06.11.14 19:20:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.