[]

İnternet Gücünü Kullanmak

Merhaba arkadaşlar.

Vaktimin çoğu bu ara okulda geçiyor ve okuldaki internet de çoğu zaman oldukça hızlı. Özellikle torrentten upload yapmak istediğimde evde gördüğüm rakamların kat be kat üzerine çıkabiliyorum. Sistem beni banlamadığı veya geçici olarak kısıtlamadığı sürece de bu böyle gider gibi duruyor.

Bu durumu kazanca çevirebilecek, beni çok da zorlamayacak bir uğraş arıyorum. Akmasa da damlasın, ek gelir olsun maksat. Neler yapılabilir?

 
dediğini bi kaç sene önce yapıyordum sonra tüm yüksekokulun internetini kestiler komple bi dönem. oyun indirip satıyodum.

xbox oyunlarının gideri yüksektir yazabileceğin bi sürücün varsa.

edit: kabinden çekmiştim hatta kabloyu direkt :)
  • delineron  (06.11.14 16:36:54 ~ 16:38:10) 
bitcoin mining yap


  • partizan  (06.11.14 17:48:34) 
@delineron, artık isteyen olur mu ki o tarz oyunları? Herkesin elinin altında internet var, sanki birkaç sene önce DVD'ye çekip satsak iyi olurmuş ama şu an tutmaz gibi geldi bana.

@partizan, o daha çok işlemci gücüyle alakalı değil mi? Bu ara cointellect'e sardırdım ancak ciddi bir kazanç sağlamıyor bilgisayar üzerinden mining işlemi.
  • sevgikusunkanadinda  (06.11.14 22:31:59) 
valla yeni oyun çıktığı zamanlar yazıcıoğlu'na gidip alt katlarına bakmanı tavsiye ederim. gta v çıktığında 2 hafta sıra bekleyenler oldu sen düşün. xbox oyunlarını yazabilmen için çift taraflı dvd yazıcın olması gerek.


  • delineron  (06.11.14 22:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.