[]

Ankara'da lazer epilasyon önerisi

Ankara'da lazer epilasyon yaptırabileceğimiz bi yer arıyoruz. İnternette bi sürü yer olduğunun farkındayım ama daha önce gidip yaptıranlardan öneri alırsam daha iyi olur. Semt olarak farketmez, Ankara'nın her yeri olabilir. Yeter ki düzgün iki, üç seanstan sonra kapanmayacak bi yer olsun. Fiyatları da yazabilirseniz sevinirim.




 
Merhaba,
Tavsiyem güzellik salonu tarzı yerlerde değil, doktor tarafından yapılan kliniklerde yaptırmanız. İşi ticaret boyutunda yapan yerler de var, bir bakışta anlaşılamıyor maalesef. Örneğin ben izmirde yaşarken 8 seans ayda iki kereden 16 kez gittiğim bir yerden bir türlü sonuç alamamıştım.Meğersem düşük güçte lazer atışı yapıp, daha çok gelmeni sağlıyorlarmış.
Ankara'ya geldiğimde evime yakın olduğu için Sevamed isimli bir polikliniğe gittim.Lazer uygulamasını yapan kişi, kliniğin sahibi olan doktor.Türkiye'de bu işe ilk başlayanlardan biriymiş.Yüksek güçte lazer uyguluyor, sonrasında telefonla da takip ediyor durumunuzu.
Ücretlendirme bölgesine göre değişiyor tabi,
Yarım kol+yarım bacak+ bikini ve özel bölge+koltuk altı toplam 500tlkadar benim ödediğim miktar.

(git:www.sevamed.com)
  • onune3012  (06.11.14 10:54:41) 
eryaman da optimumum tam karşısında arda yol var sadece sitenin adını hatırlayamadım çok katlı yeni bi site var. içinde güzellik merkezi var bizzat gittim gördüm temiz ve güvenilir bi yer. yanlış hatırlamıyosam 650 civarında bişeydi.


  • heee  (06.11.14 11:17:11) 
ankara bahçelievlerdeki sevgi medlife gitme de, nere gidersen git. hiç memnun değilim.


  • hayrayor  (09.06.15 16:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.