[]

steam - aral mevzusu

sözlükten takip ettim ancak anlamadığım şu, lokasyonu farklı gösterip yine oyunu indirimli fiyattan almak mümkün değil mi ? illa türkiye mi seçmek gerekiyor.




 
lokasyon seçme diye bir şey yok. ip adresine göre bulunduğun bölgeyi tespit edip ona göre sunulan fiyattan alıyosun.

vpn filan kullanmak da yasak satın alırken. ban yeme ihtimalin var aldığın tüm oyunların uçma ihtimali var. bir şey de diyemezsin çünkü adamlar açık açık yazıyolar yasak olduğunu.
  • birisi.  (06.11.14 08:08:48) 
yurt dışında güvendiğin bir arkadaşına şifreni vereceksin o girip alacak.


  • fallthepieces  (06.11.14 08:20:14) 
O zaman aral ın yaptığı büyük ayıp.


  • kompisko  (06.11.14 08:27:36) 
Tekelleşme derken , yani bu oyun piyasasina baskasi giremiyormu kompisko ithalat adi altinda yurtdisindan oyun getirip satmak yassah mı


  • kompisko  (06.11.14 08:39:17) 
2k ilk gun kuru 0.67 den hesaplamisti bu resmen adama takla attiracak bir seydi simdi 170 liradan kimse almayacagi icin bence oturur bir dusunurler diye umuyorum. Ayrica evet cogu oyun fena ucuzladi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.11.14 12:35:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.