[]

Office 2013 Promosyon

4 yıllık Office aboneliği, 2 bilgisayar için. Yanında da sınırsız OneDrive alanı. Toplam 150 TL. Sizce nasıl bir teklif, siz alır mıydınız?




 
nayır


  • GreyFever  (05.11.14 22:41:50) 
Öğrenci paketi oluyor sanırım, ekonomik olarak düzlüğe çıktığım anda almayı düşünüyorum, hepsiburadadan biraz daha uyguna ve 9 taksite alabilirsiniz, bence gayet iyi.


  • atom karincanin torunu  (05.11.14 22:54:03) 
başka ek ücret girmeyecekse alırdım. öğrenci değilsek nasıl olacak?


  • yalnux  (05.11.14 22:55:22) 
Eğer resmi olarak kullanacağınız işiniz varsa alın. 3 ayda bir işime yaradığı için warez kullanıyorum.


  • cetoxim  (05.11.14 22:59:08) 
office 365 öğrenci paketini 100-120 lira gibi bir paraya almıştım ben de, dediğine benzer özelliklerle. memnunum, tavsiye ederim.


  • acccra  (05.11.14 23:01:09) 
Valla aldım da bi an içime kurt düştü çok mu diye. Hani tek seferde verince hep böyle olur ya. Öyle bi içimi rahatlatayım diye sordum zaten.

@Yalnux bana bişe sormadı alırken ama daha önce yapmış mıydım hatırlamıyorum. Ama genelde sadece bi üniversite emaili istiyor. Öğrenci bi tanıdık varsa kendi emailinizle üye olup. Onunla aktifleştirip alabilirsin.
  • Haldamir  (05.11.14 23:14:48 ~ 23:31:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.