[]

Hangi tvyi tavsiye edersiniz ?

şu iki ürün arasında kaldım

PHILIPS 47PFK6589/12 AMBILIGHT-1899 tl

www.teknosa.com

PHILIPS 47PFK6109-1799 tl

www.teknosa.com

özellik olarak bir farkları yok arada 100 tl fark var. üstekinin ambilight olması farkediyor mu cahilim bu konuda biraz. yoksa 100 tl fark verilir yani önemli bir fark varsa. tabi bu fiyatlarda (2000e çıkabilirim) daha mantıklı bir marka/model tavsiyeniz varsa çok sevinirim

 
ambilight özelliği çok gereksiz bir özellik bana kalırsa. duvara ışık veriyor. başka bir halta yaradığı yok.


  • razvan rat  (05.11.14 20:46:24) 
lg ya da smasunga bak. bunlardan ikisi olmak zorundaysa ambilightsız olanı al. sahiden gereksiz.


  • sutlu nescafe  (05.11.14 20:48:29) 
amblightlıyı al. 6 dan sonraki rakam önemli, 6589 daha iyi bir görüntü sunacaktır.


  • mattiadestro  (05.11.14 21:03:20) 
sonraki seri işlemci vs. olarak iyileştirilmiştir ve daha iyi bir deneyim sunacaktır.

ambilight özelliği olan philips kullanıcısıyım ve bu özelliği seviyorum. televizyondan da memnunum. iş yerindeki daha havalı gibi görünen samsung'lardan daha iyi olduğu kanısındayım.
  • fever  (05.11.14 21:19:50) 
aman sakın bulaşma ekran cercevesi hatalı uretim bunlar t.servisi de kabul etti ama satıyorlar hala.
başımıza gelen se daah 15 gunluk tv tozunu alalım diye biraz yerinden oynatalım derken hafifce mobilyaya degdi vekompleekran catladı ve garanti kapsamıdışı kaldı.
kimsede ilgilenmedi çöp halde salonun bir köşesinde beklemekte.
bulaşma lg ye bak derim.
  • jamswety  (05.11.14 22:20:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.