(2)
metro ile şişli belediyesine gitmek?
yarın sabah 8 30'da orada olmam lazım. üsküdar'dan gideceğim, metrobüsle esentepe durağından çıkışta hemen karşılaşıyomuşuz sanırım. ancak ağır metrobüs fobim olduğundan marmaray + metro yapmayı planlıyorum. hangi durakta inmem, hangi kapıdan çıkmam lazım? çıktıktan sonra ne yapmam lazım. teşekkürle
yarın sabah 8 30'da orada olmam lazım. üsküdar'dan gideceğim, metrobüsle esentepe durağından çıkışta hemen karşılaşıyomuşuz sanırım. ancak ağır metrobüs fobim olduğundan marmaray + metro yapmayı planlıyorum.
hangi durakta inmem, hangi kapıdan çıkmam lazım? çıktıktan sonra ne yapmam lazım.
teşekkürler
0
zincirlikuyu durağında in. otopark yazan çıkıştan çık. çıktıktan sonra yolun karşısına geç 50 metre ileride kime sorsan gösterir.
0
metrodan gayrettepe durağında ineceksin. indikten sonra gayrettepe çıkışından da esentepe çıkışından da çıkabilirsin. çıktığın yolun üstünde koca bir bina zaten hemen görürsün.
0