[]

mantar

Bagisiklik sistemim çok kötü. Sürekli hastayim.
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim. İlaclarim bittiği gün farklı bir enfeksiyondan 1 hafta hastanede yattim.

Ciktim o kadar antibiyotiğe hala idrar yolu enfeksiyonu devam ediyordu. Bir de mantar oldum. İlaclari kullandim.

İdrar yolu enf. Devam etti hastane sonrasi ikinci tertip ilaç kullandim. (Kültür de aldilar)
İlaçlar bitti aradan sadece 2 gün geçti yine idrar yolu enf. Oldum yine kültür aldılar 3. Tertip ilaca basladim. Bugün 2. Gün yine mantar oldum. (Kaldi ki mantar yapmayacak ilaç verdi doktor; cipro ve azosilin)
Yarin yine mantar ilaclarimi alacagim ama Yoruldum.

Ne yapayim???

Not: ilaclarimi sonuna kadar kullanirim. Yarim birakmam.
Camasirlarimin kalitesi ve temizliğine ozen gosteririm.
Dikkatli beslenirim.
Bitkisel destek -imutor- de aldim.
Havuz vb. Gitmiyorum.

 
Alternatif tıp. Tohtorlar kusura bakmasın nolur, bazısının derdinin dermanı burdan çıkıyor.


  • emirkulu  (05.11.14 18:44:30) 
Tibbin care bulamadigi durumlarda alternatifini onerebilirim ben, su an icin tum arastirmalar olmus bitmis seklinde bir durum yok anladigim kadariyla. En azindan bir immunoloji uzmani gormeli, cesitli tahliller yapilmali, altta yatan neden varsa bu sekilde ortaya cikabilir diye dusunuyorum.

Immunoloji, dahiliyenin bir yan dali, allerji & immunoloji diye geciyor.

Bu arada merak ettim, kultur sonuclari belli mi, yaninizda mi, hangi mikroorganizma uremis?
  • gibicibicis  (05.11.14 18:55:02) 
Geçmiş olsun.
Bitkisel destek olarak doktorumun tavsiyesiyle immuneks kullanıyorum ben. Doktora danışmadan bitkisel de olsa ilaç kullanmamak lazım.

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (05.11.14 19:11:31) 
Doktor verdi zaten imutoru. İmmuneks 10 mg betaglukan içeriyor (gunde 3 kere aliyordum) imutor 100 mg.betaglukan içeriyor, günde 1 aliyorum.


  • balik kraker  (05.11.14 20:17:56) 
geçen gün bağışıklık terapisiyle ilgili bir yazı okudum. ben de benzer şeyi yaptığım için sana da yazayım dedim. benimki iç sese uymaktı, öyle bilerek yapmadım da, seneler sonra o yazıyı okuyunca demek iyi yapmışım dedim.

medical-center-cologne.com

benim hikayem şöyle:

kanser ameliyatından sonra bağışıklık sistemimde bir arıza olduğunu anladım haliyle. bir süre toparlanmayı bekledim. sonra bağışıklık sistemimi zorlamaya, şaşırtmaya başladım.
her hafta sonu dağ yürüyüşleri yaptım. yağmur çamur dere tepe... kah ıslandım, kah piştim, kah yoruldum. aynı zamanda doğada olduğum için çok iyi hissettim. hele bir seferinde karların arasından süzülen kardelenleri bulduyduk, müthiş güzeldi.

sonra her zamankinden değişik işler yaptım, alışkanlıklarımı sürdürmedim. sigara hariç. onu bırakmaya cesaret edemedim. daha doğrusu korktum.

acı badem yedim, akasya çiçeği yedim gerçi o safra içindi. neyse işte geçmiş zaman şimdi tam hatırlamıyorum bile çoğunu, araştırıp öğrenip belirli şeyleri almaya belirli şeylerden uzaklaşmaya çalıştım. ama hepsini kıvamında yaptım. abartmamak lazım. özellikle acı badem çok riskli.

bir yerim kesilince hemen müdahale etmedim, bekledim vücut kendi görevini yapsın. ve yaptı da.

amacım bağışıklık sistemimi diriltmek, kuvvetlendirmekti. dikkatli olmam gerektiğini de biliyordum zira zaten zayıflamış çok zorlarsam kaldıramaz hepten çöker bu sefer diyordum.
böyle yapa yapa dirilttim sanırım. şimdi iyiyim. arada immuneks alıyorum o kadar.

bir de şurayı özellikle ilk yazıyı (şukela modu) okumakta fayda var. bağışıklık sistemini çok güzel anlatmış.
eksisozluk.com
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (10.11.14 14:25:13 ~ 14:32:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.