[]

f harfini nasıl yazıyorsunuz?

Normal klavyede çıkan "f" harfii şekliinde mi yoksa, el yazısınında ki f harfi şeklinde mi? (www.fonttr.com

Düz yazı yazmama rağmen lkokulda öğretilen el yazısı f harfi aklımda kalmış galiba, normal f yapamıyorum :)

Siz napıyorsunuz?

 
el yazısına yakınsıyor. yazım çokzeldir bu arada, söylemeden edemeyeceğim ^^


  • devilred  (05.11.14 17:30:31) 
klavyedeki f gibi. ama hızlı yazınca da p'nin çizgili hali gibi, yani el yazısı şeklinde yapıyorum.


  • m e b  (05.11.14 17:31:38) 
o anki ruh halime göre değişiyor :p şaka bir yana benim de yazım güzeldir, görenler bayılır falan. ama benim -istemsizce- birkaç farklı yazı stilim var. hepsi de ayrı güzel. kullandığım kaleme göre falan değişiyor yazılarım.


  • lionel andres  (05.11.14 17:39:19) 
normal yazım da el yazısı şeklinde olduğu için f'leri de aynı o şekilde yazıyorum. hatta şu resimdeki yazı stili birebir el yazım diyebilirim.

(git: www.haberlere.com )
  • dust in the wind  (05.11.14 17:48:43) 
Yazım bokum gibi. El yazısı şeklinde yazıyorum o yüzden, benden klavyedeki f kadar düzgün f çıkmaz.


  • buff  (05.11.14 17:55:34) 
yazı nasıl daha güzel gözükecekse öyle. bazen küçük boylu bir F yapıyorum mesela. ama nefret ediyorum ben f harfinden, t den de öyle. o kadar biçimsiz ve saçmalar ki okurken gözüme batıyorlar. çok çirkinler keşke kullanmasak.


  • iste o kavunici balik  (05.11.14 17:57:03) 
Kimi zaman elyazısı modunda (şimdi baktım da Atatürk'ün elyazısına çok benziyor), kimi zaman klavyedeki gibi ancak alt çizgisi sola dolu kıvrık, integral işaretinin küçüğü gibi gibi...


  • franz kafka  (05.11.14 19:42:03) 
dostum link kurbağa olmuş. göremiyorum oradakini ama benim yazdığım sanırım el yazısındaki oluyor. yukardan aşağı doğru gelip, alttan sola dönüyorum tam ortadan geçerek koyuyorum o f'nin ortasındaki şeyi.


  • pescador  (05.11.14 19:46:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.