[]

windows 8.1 uyarı sesi

her 10-15 saniyede bir uyarı sesi geliyor. arka planda çalışan uygulamalara falan baktım, herhangi bi sorun görünmüyo ama ikide bir uyarı geliyo, sinir etti akşam akşam. bi oyun oynayalım dedik her uyarı sesinde lag gibi bişey giriyo. nedir bu?




 
tuş basılı kalmış olmasın?

işletim sistemini restart ettiniz mi?
  • fallthepieces  (05.11.14 17:22:25) 
evet yeniden açıp kapattım, değişen birşey yok. basılı kalan tuş falan da yok.


  • lionel andres  (05.11.14 17:26:19) 
4 dk içinde yardımcı olmazsanız kasayı atıcam üçüncü kattan aşağı ona göre. sabrımı zorlamayın.


  • lionel andres  (05.11.14 17:41:57) 
usb takilip cikarmasi gibi mi? bende de oluyor bu. ugrasip arastirmadim henuz. driverlarla alakali oldungunu dusunuyorum.


  • crucio  (05.11.14 18:58:07) 
@crucio, onun gibi evet. ama şimdi farkettim ki fifa 15 oynuyorum ve kasma, donma gibi problemleri radeon pro isimli bi programla engelliyordum. oyunu bu program sayesinde açıyordum. ama bugün oldu işte, bu programı açıp oyuna böyle girersem her 10-15 saniyede bir uyarı sesi geliyor ve her uyarı sesinde 1 saniyelik bir donma meydana geliyor. programı açmazsam da oyun kasıyor. 1 aydır bu şekilde oynuyordum sorun yoktu, bugün sıçtı niyeyse. sebebini de çözemedim.


  • lionel andres  (05.11.14 22:45:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.