[]

Kadınlar niye böyle ?

www.eksiduyuru.com

Burada görüyorsunuz ,çoğunlukle ilişkilerde kadının maddiyatı ve kadınn bunu arzulamasıyla ilişkili.
Toplumda da kadınınz zengin eş bulması başarı gibi addediliyor.Hatta tanıdığm kız arkadaşlarım da hep erkeklerin davranışlarınıdan ziyade işini sorguluyor gelirini sorguluyor.Zengin birinden bahsettiğimzde bize de gelmez ki böylesi gibi sitemlerde bulunuyor.Kadınlar niye bu kadar maddiyatçı bakıyor ? Doğası gereği mi ? Sanırım tüm dünyada da böyle ?

 
Paralarini biriktirip götlerine sokacaklar. Naçizane yorumum bu


  • empedokles  (05.11.14 17:11:48) 
doğası gereği.


  • icim urperiyor  (05.11.14 17:12:23) 
rahat yasamak istiyorlardır? ben bunu sorgulamayı bıraktım sahsen. biz nasıl tipi güzel hoş kadınların peşinden kosuyorsak (cogumuz) onlarda zengin tip istiyorlar demek ki.

standartlar o kadar yüksek ki büyükşehir ortamlarında ortalamaya göre baya iyi durumda olmama rağmen (kendim değil, baba parası ama olsun) ben bile korkuyorum resmen kızın beklentilerini karsılayabilir miyim diye. ama zengin erkekte cok tabii, adamlar piyasayı kontrol ediyorlar cevremde.
  • fransızkalanadam  (05.11.14 17:14:16 ~ 17:14:56) 
sana bi şey diyeyim mi, maddiyatçı bakan kadınlar el üstünde tutulurken bakmayanın yüzüne bakılmıyor. yeter ki erkek kendini güçlü hissetsin, kadından üstün olduğunu görsün.


  • devilred  (05.11.14 17:15:09 ~ 17:16:34) 
Hep söylüyorum, maddiyatçılık kadınlara has değil. insanların genelinin özelliği. Kadınlarda dikkat çekiyor, çünkü kadınlar ilişkilerde maddiyat arayabilecek konumda. Toplum, erkeklerin eşlerinden ya da sevgililerinden maddi yardım almasına, onun ekonomik boyunduruğu altına girmesine müsade etmiyor. Öte yandan kadınların bunu yapması normal algılanıyor. Ayrıca erkeklerin ekonomik gücü ve kazancı genel olarak kadınlara nazaran daha yüksek. Bu sebeplerden de kadınların ilişkilerde maddiyat arama gücü var. Kısacası, yapıyorlar çünkü yapabiliyorlar. Aynısını erkekler yapabilecek konumda olsa ortalık zengin kız arayan erkekle dolu olurdu. İnsan doğası.

Tüm kadınlar böyle değil ayrıca. Ama düzgün olanlar azınlıkta. Kendine saygısı olan ve maddiyatı ön planda tutmayan insan genel olarak az, kadın erkek fark etmiyor.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (05.11.14 17:18:20) 
bence kadın-erkek farketmeksizin en çok maddi durumu kimin iyiyse onun ödemesi gerekli diye düşünüyorum. hatta en mantıklısı alman usulü ama onu da pek uygulayan yok.


  • the silent enigma  (05.11.14 17:20:07 ~ 17:21:06) 
Yiyici sıradan bir kadınla takılacağıma gider pazardan karpuz seçer gibi escort tutar onla yaparim yapacağımı.bu sadece seks değil her türlü aktivite için geçerli. Hiç olmazsa paramla seçme şansım olur. Bu düşünce herkeste olsa o zaman bak nasil tıpış tıpış eller cüzdana gidiyor


  • empedokles  (05.11.14 17:21:57) 
başıma bir şey gelmeyecekse açıklıyorum ama tik isterim lawist;)

eskiden en büyük avı getiren erkekle en güzel kız evlenirdi. şimdi av yok para var. birde kendi avını kendi getiren kadın var erkekler de ona bakmıyor.
  • kuzey li  (05.11.14 17:23:06 ~ 17:23:37) 
toplumun her bakış açısı doğru değil ki. nasıl ki 'masamda bağyanlara hesap ödetmem' diyen erkekler varsa bu tip kadınlar da var. herkes kendine uygun insanlarla takılsın işte.


  • seksen9  (05.11.14 17:26:16) 
duyuruyu hayretler içerisinde okudum gerçekten. o nasıl bir düşüncesizlik anlamış değilim. iki-üç gün önce doğum günümdü, erkek arkadaşımla yemeğe çıktık. öncesinde parasının olmadığını -kendine yetecek kadar vardı- bildiğimden ısrarcı oldum birlikte ödeyeceğiz diye kabul etmedi, ama biliyorum ki zorluk çekecek o yüzden son günlerde bir şeyler yapacak olursak ödeyeceğim-ödedim en azından böyle rahatlatmaya çalışacağım. ki normalde hangimizin parası varsa o öder, birimiz ödemeyiz öyle üst üste. çok saçma çünkü, kimse kadın olduğum için bana yemek yedirmek bir şeyler içirmek zorunda değil. böyle düşünenlerin de üzerinden geçinecek birini aradıklarını, sevgili aramadıklarını düşünüyorum.

kendinize gelin beyler, arada özel günlerde kabul edilebilir bir durum bence ama kimsenin karnını doyurmak zorunda değilsiniz. sonra bir de şikayet ediyorsunuz ki sorunu yaratan-insanları buna alıştıran da biraz sizsiniz aslında.
  • iste o kavunici balik  (05.11.14 17:35:24) 
siz böyle tiplere değer verdiğiniz için bence. bu döngü nerede başlamış bilemiyorum ama maalesef kadın içinde erkek içinde böyle. kim tabiri caizse it gibi davranıyorsa (ki maddiyatla yaklaşılması da bunlardan biridir) karşısındakine o daha kıymetli oluyor. doğası gereği falan değil yani. insanların doğasını bozmuşlar.


  • theworldismine  (05.11.14 17:59:00) 
Arkadaşım hakim ve savcıların hep zenginlerin kızlarıyla evli olduğunu bilmiyorsun. herşeyi genellemeyin. olaylar o kadar değişkenlik gösterebiliyor ki bazen aklın hayalin durur. zenginler de kızlarını kime vereceğini biliyor yani.


  • iiiiiiiiiiii  (05.11.14 18:23:00) 
Sen nasıl olabildiğince güzel ve dolgun kadınlara bakıyorsan onlarda güçlü erkeğe
-günümüzde bu para- bakıyor. Doğası gereği, gayet olağan bir durum.

Ha şu var; bir yaşa kadar bu kadın cinsi aradığı kocayı bulamayınca tüm filtreleri kaldırıyor ve önüne ne gelirse moduna giriyor. Girmeyeni de var tabi.
  • Nocturne  (05.11.14 18:34:24) 
Doğası gereği. Maddiyatçı olmadığını iddia edenler bu işi daha sinsice yapıyor. Bir de çaresizler var, onlar ayrı bir grup.


  • arnold schwarzeneger  (06.11.14 08:48:21 ~ 10:14:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.