[]

schengen vizesi için taahhütname

dahah önce bu taahhütnameyi yazan, yazdıran var mı_

nasıl yazılmalı? örnek bir metin bulamadım. ayrıca, eğer taahhüt edilen kişi seyahat sırasında bir aksilik yaşarsa, taahhüt veren kişinin ne gibi sorumlulukları vardır? teşekkürler


 
taahhütnameden kastınız maddi destek için mi? eğer öyleyse özel bir yazma biçimi var mı bilmiyorum ama ben babamdan aldığımda: xxx pas nolu ad soyad'lı oğlum/eşim/dostum bilmem ne tarihleri arası bilmem hangi ülkeyi turistik amaçlı ziyaret edecektir bu seyahat esnasında tüm masraflar tarafımdan karşılanacaktır. bilgilerinize arz ederim, şeklinde yazmıştım bi sorun olmadı.

keza bir sorumluluk yüklenemez muhtemelen. ancak bir aksilik olduğunda taahhütü kabul edilmeyecekler diye bir kara liste varsa oraya eklerler en fazla veyahut ileride bir vize başvurusu yapıldığı zaman önüne çıkarabilirler o kişinin.
  • bosver nicki  (05.11.14 18:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.