[]

doğalgaz dedektörü ortalığı birbirine katıyor??

2 gündür kendi kendine bağırıp çağırıyor. doğalgazı da kesiyor ana saatten. bir şey de çalışmıyor ki?

bugün 3. kez yapıyor. bir de dün yaptı. neden olabilir ki acaba?

kombi dışarıda. ocak da çalıştırılmadı. cihaz bozulmuş olabilir mi acaba?

 
borularda kaçak olabilir mi?


  • kibritsuyu  (05.11.14 14:15:37) 
@kibritsuyu" nasıl anlayabilirim abi onu? dün bir kere yaptı. bu gün de sabah yaptı bir kere. bir de şimdi yaptı. 4 saat falan geçti yani aradan?


  • c1b2k3  (05.11.14 14:18:05) 
belki pili bitiyor olabilir. pili değiştikten sonra da yaparsa istanbuldaysanız igdaşı, değilseniz bulunduğunuz yerin doğalgaz dağıtım şirketini arayın bir kontrol etsinler.


  • inheritance  (05.11.14 14:21:34) 
187'yi arayıp kaçak ihbarı yapın, dedektör alarm veriyor diyin. cihazla gelip kontrol eder bulurlar.


  • kibritsuyu  (05.11.14 14:21:44) 
İGDAŞ bu tip şeyleri çok ciddiye alıyor. Hemen ekip gönderirler acil arayın. Doğalgaz zehirlenmesi de ciddi bir durum.


  • warrior princess  (05.11.14 14:23:40) 
aradım şimdi; doğalgazı hiç kullanmadığımı söyledim. cihazda da arız olabilir o zaman dedi. tesisatçınızı arayın cihazı kontrol etsinler dedi.

karabükteyim. yine 187'yi arayarak "kargaz" yönlendirdiler. biraz önce yine yaptı. ben de balkon kapısını açtım mutfağın.

iyi de ben kiracıyım burada. ev sahibini de ev arkadaşım tanıyor. kime söyleyeyim? müteahhite ulaşablirim karı binada kalıyor.

derken şimdi yine yaptı. balkon kapısı sonuna kadar da açık. arıza gibi geldi bana?

pilli değil bu arada. direkt elektrik hattına bağlı. oradan da doğalgaz sayacına bağlı. öttüğü zaman direkt sayaçtan gazı kesiyor.
  • c1b2k3  (05.11.14 14:29:53) 
Soğan veya sarimsak kestiginde/pisirdiginde de alet otebiliyor, bundan kaynaklanıyor olabilir (normalde doğalgaz pek kokmaz, gaz kokusunun fark edilebilmesi için içine yapay sarimsak kokusu gibi bir sey karistirip oyle şebekeye veriyorlar)


  • yemrem  (05.11.14 15:40:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.