[]

Kredi Kartı Ödemesi

Kartın kesim tarihinden önce ödesek bu ay ödenmesi gereken tutarı, ekstreye nasıl yansır bu?
Kart kullananlara sordum (ben kendi kartımı kullanmıyorum, kardeşimin kartını kullanıp ona ödüyorum bu yüzden net bilgim yok ve para varken borçtan kurtulmak istiyorum) karıştırma zamanı gelince yatırırsın diyorlar da ayın 18 i hesap kesim tarihi daha çok var, aylık ödemesinin ne kadar geleceğini biliyorum, şimdiden yatırsam ne olur?

Teşekkürler..

Not gerekir mi bilmiyorum ama kart axess..

 
Erken ödemiş olursun bir kârı ya da zararı olmaz. Ben de arada yapıyorum onu.


  • lcha  (05.11.14 11:03:12) 
18ine kadar kartı bir daha kullanmayacaksınız bir zarari olmaz, kullanacaksaniz 18inden sonrası hesap kesilince yine odeme yapmanız gerekir. Belki o yüzden bekle demistir arkadaşlarınız.


  • fraise  (05.11.14 11:11:00) 
özet geçiyorum:

bir sonraki ekstra dönemi ayın 13'ünde 1000tl gelecek diyelim borcun.
sen gittin ayın 9'unda 700tl yatırdın.

ayın 13'Ü geldiğinde ödenmesi gereken borcun 300tl, asgari ödeme tutarı da bunun %22'si olacak. 60tl diyelim kafa karışmasın diye. yani en az 60tl daha yatırman gerekecek ayın 13'Ünde.


eğer sen ayın 9'unda para yatırmamış olsaydın.
ayın 13'ünde 1000tl ekstra, 220tl de asgari ödeme tutarı gelecekti.
ve elindeki 700tl'yi yatırıp yükümlülükten kurtulacaktın. cebinden ekstra 60tl çıkmadan.
  • kamera motor  (05.11.14 11:26:27) 
@kamera motor:

asgariyi yatırmak yükümlülükten kurtarz. asgari yatırınca gene faiz biniyor.
  • ceycey e  (05.11.14 13:11:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.