[]

ABD Online Apple Store'dan alışveriş yapmak

selamlar,

iphone satın alacağım ve bir tanıdığım abd'de, ben buradan usa online store'dan kendi kredi kartımla satın alma yapsam ve o mağazadan gidip elden teslim alsa sorun çıkar mı? check out sırasında başkası alacak seçeneğini gördüm, sanırım onu işaretlemem gerekiyor, başka bir şey yapmam gerekir mi?

teşekkürler

 
Mağazadan gidip alma diye bir seçenek mi var?

Adrese postalayın, zaten kargo ücretsiz.
  • himmet dayi  (05.11.14 08:32:16) 
adrese postalamak için 3-4 hafta istiyor, o kadar zaman kalmayacak orda, hemen yakınında apple store var, gidip elden alabilir (pick-up option diye geçiyor) ama ödemeyi ben yapmak istiyorum.


  • notinhere  (05.11.14 08:34:20) 
sen kredi kartı bilgilerini ver veya sanal kart oluştur ,o mağazadan online ödesin.


  • cakmayazar  (05.11.14 09:26:30) 
mağazadan online ödeme nasıl oluyor?


  • notinhere  (05.11.14 09:28:15) 
evet personal pick-up diye bi seçenek var. satın alırken çıkıyor. arkadaşının yakınındaki shop'u seçiyorsun. ürün o mağazada varsa sıkıntı yok.
"Someone else will pick up these items" diye bir seçenek var, onu seçip arkadaşının bilgilerini gireceksin. O da gidip alacak. başka bişeye gerek yok.

  • battal gemalmaz  (05.11.14 09:38:46) 
En kolayı gidip teslim alsın.
Kimlik bilgilerini ve pasaport numarasını giriyorsun bu seçenekte.
O da gidip direkt alıyor siparişte seçtiğin mağazadan.

Böylece kargoda kayboldu, zarar gördü derdi ortadan kalkıyor.
  • cakabo  (05.11.14 09:44:30) 
beklediğim cevaplar bunlardı, teşekkürler.

türkiye'deki kredi kartıyla satın alınmada sorun olmaz sanırım?
  • notinhere  (05.11.14 09:47:39) 
turkiye kredi kartiyla satin almada sorun olmamisti en son bundan 1.5 sene once.


  • disq  (05.11.14 09:54:08) 
Daha önce Türk kredi kartıyla alışveriş yaptım.
Sorun olmadı.

  • cakabo  (05.11.14 09:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.