[]

sony xperia z2 vs z3

uzun süredir z2 almak istiyorum ve nihayetinde bu ay sonu gerekli maddi güce kavuşucam. ancak tv.de z3 reklamını görünce de aklım gitti açıkçası. özellikle ps oyunlarının oynanabiliyo olması fazlasıyla aklımı çeldi.

telefonu sirkecideki hanlardan alıcam ithalatçı garantili. gidip sorduğumda z2 1275tl, z3 1600tl dediler. uzun süredir telefon piyasasından uzağım. karşılaştırdığımda z2 ve z3 arasında ps oyunlarını oynamak haricinde bariz bi fark göremedim ama yine de biraz daha para biriktirip z3 almak mı daha mantıklı yoksa o fark için o paraya değmez z2 alayım gitsin mi?.

bu kadar kurcalamamın sebebi de bu telefonu aldıktan sonra muhtemelen 4-5 sene yeni telefon alamıycam. sık sık telefon değiştiren biri değilim, komple bozulana kadar kullanırım ben bunu. derdim telefonun 2 seneye çöp olmaması, mümkün olan en uzun sürede optimum faydayı sağlamak.

siz olsanız ne yapardınız?

 
Bi telefonda ne kadar oyun oynayabilirsin ki? Kaldı ki ps oyunlarının tanesi 30gb iken. Paranı boş şeylere harcama. Biraz daha mantıklı düşün.


  • cetoxim  (05.11.14 08:10:06) 
Z3


  • diss0640  (05.11.14 08:46:42) 
z2'lerde video (4k) kaydederken ciddi sorunlar oluyor. bence tercihini z3 veya z3 compactten yana kullan. ps oyunu oynanmasını çok kafaya takma bence. çok önemli bir şey değil.


  • teritori  (05.11.14 08:50:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.