[]

sinüzit ağrısı

Her kış olduğu gibi sinüslerim ince ince ağrıyor,yakında coşarlar. Siz sinüzit ağrınız varken ne yapıp rahatlıyorsunuz? Ne önerirsiniz




 
Sinüs rinse kit kullanıyordum zamanında.

Burun ameliyatı oldum, tümden kurtuldum.
  • tormentorius  (04.11.14 21:17:31) 
eskiden vardı. fön makinesiyle sıcak hava tutmak iyi geliyodu diye hatırlıyorum.


  • innerbliss  (04.11.14 21:18:18) 
kendi yaptığım sinüs rinse kiti kullanıyorum.
www.cicicee.com
bu şişe ile inanılmaz rahat oluyor.

kendine göre biraz tuz biraz karbonat koy çalkala. sonra sinüs rinse gibi kullan. bütün sinüzitlerimi boşalttım bu sayede 'kafam rahat' :)
  • dieselsingle2  (04.11.14 21:25:58) 
sinüs bölgelerine sıcak su torbası koymayı ve uzun süren sıcak duşta kalmayı önermişti doktorum..


  • chatrefhill  (04.11.14 21:31:34) 
Sinus rinse* olayını evde hazırladım,ama ne kadar dokmem gerek burundan? Uygulaması nasıl?


  • me gusta  (04.11.14 21:57:43) 
anaa benim de ağrıyo ben de deniyim bari.

www.youtube.com

şöle bi vidyo buldum

edit: sinus rinse olayını ilk kez duydum ay lav yu duyuru!!! gözlerim çkacak gibiydi hemen şu kırmızı kapaklı şişeyle deniyorum!!
  • emirkulu  (04.11.14 22:04:48 ~ 22:06:34) 
akupunktur. acılı fakat sonuç mikemmel.


  • african rain  (04.11.14 22:10:31) 
dün gece sinüs rinse yaptım, beynim ve gözlerim biraz da kulaklarım burnumdan aktı sandım o denli canım acıdı, üstüne de fön makinası tuttum suratıma baya bi, şimdi bugün iyiyim ya. birdenbire geçmedi tabi ama düne göre çoook iyiyim ccc tavsiye ediyim yazıyım dedim buraya.

ay lav yu duyuruuu ay lav yu duyuruuu he he heee (üçlü yapıyom)
  • emirkulu  (05.11.14 12:47:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.