[]

çamaşırımın üstüne yatmazlar di mi lan? :(

ya bi yandan acayip komik ve saçma geliyor bu soru bana ama içim içimi yiyor. ben geçen çamaşırhaneye çamaşır verdimdi. karşılığında onlar da işte fiş verdi, ama fiş dediğim elle dolduruyolar işte ad soyad kaç makina kaç para vs. o yazıyo, makinadan çıkmıyo.

normalde gidip onu şrak diye koyuyodum masaya getiriyolardı çamaşırı. bu sefer kaybettim. çok net cüzdana koyduğumu hatırlıyorum ama yok lanet olası şey. benim neredeyse tüm kıyafetlerim orda. yarın sabah gidicem. fişi kaybettiğimi söyleyip adımı soyadımı ve çamaşırları bıraktığım zamanı söylesem verirler di mi lan? küçük bi yer zaten öyle kurumsal kimlik bikbik diyecek halleri yok.

ama korkuyom ya. "ooo kardeş o olmadan veremeyiss :))" derlerse ne halt edicem? orda çamaşırım olduğunu da ispatlayamam ki sonuçta?

telefon numaraları yok olsa sorcam. bilenler için söyliyim, kadıköy'de misak-ı milli sokak ya da bi ilerisinden girdiğiniz zaman az içerde. daisy olması lazım adının. orası.

 
yaa kim napcak senin donunu. verirler tabii :)


  • okanbenbirseybuldum  (04.11.14 16:52:06) 
@okan, abi zaten mesele benim donum değil. adamlar benim donuma bayılmıyor tabii. ama elimde belge yok. başkasının donunu istiyor da olabilirim. donun sahibi gelip "nerde lan donum" dediği zaman adamlar başına iş alır. bu yüzden "sahip çıksaydın gardaş fişe" deyip zorluk çıkarmalarından çekiniyorum. yoksa tabii ki adamlara ne benim donumdan, niye üstüne yatsınlar.


  • pescador  (04.11.14 16:53:40) 
çamaşırların türünü, rengini vs sorarlar sana muhtemelen. ya da onlar sormadan sen söyle, şu renk tshirt vardı, şu renk don vardı vs diye. çok sorun çıkartacaklarını sanmam.


  • fengari  (04.11.14 16:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.