[]

Kanye West'ten neden nefret ediliyor?

Merhaba duyuru ahalisi. Soru saçma gelebilir ama başka bir yere soramazdım.

Geçenlerde ev arkadaşım Kanye West'in ukala biri olduğunu söyledi bir muhabbet esnasında. 9gag gibi sitelerde de çok dalga geçiyorlarmış. Olayın aslını, nereden çıktığını çok merak ediyorum.

İki üç gün önce de twitter'da, konserde sahnede olduğu bi fotoğrafın altına "Geç kaldım ama bu sahte şova çıkmamdan onur duymalısınız" tadında bir yazı vardı mesela. Gerçekten böyle şeyler diyen biri mi?

Var mıdır somut örnek verebilecek birileri? Haber linki falan da güzel olur.

 
Tam olarak emin değilim ama şu olaydan sonra böyle tepkiler başlamış olabilir:

www.youtube.com
  • himmet dayi  (04.11.14 16:14:03 ~ 16:15:07) 
2009'da Taylor Swift ödül alırken "o ödülü 'o' hak etmiyor" gibi bir çıkışı olmuştu. Ondan sonra başladı dalga geçmeler diye biliyorum. Sonra Obama'ya filan da atar yaptı.

Şurada özetleniyor aslında karakter olarak neden bu kadar itici bulunduğu:
www.cumhuriyet.com.tr
  • m e l t e m  (04.11.14 16:18:57 ~ 16:19:22) 
çünkü adam tam bir megaloman. her demecinde kibir, ukalalık var. şöyle süperim böyle süperim diyip duruyor, yaptığı da pek bir bok yok. üstüne bir de all time winner olunca nefret ediliyor doğal olarak.


  • sir gawain  (04.11.14 16:22:28) 
south park bile kendisi ile dalga geçiyor,

Sürekli kim kardashian'ı savunmak için saçmalıyor, first lady benim karımı taklit ediyor dedi adam.

dünyanın sadece kendisi ve karısının etrafında dönen bi adam işte, (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
  • neferkitty  (04.11.14 16:51:42) 
(bkz: gay fish)


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (04.11.14 17:24:52) 
kendisi çok megaloman olduğu için tepki görüyor. sohbetlerinde vs ne kadar akıllı olduğundan, müziğin kralı olduğundan falan bahseder. Ama tabi bunların başlangıç şeyi var evet o da Taylor Swift olayı. 2009 VMA en iyi kadın sanatçı mı en iyi albüm mü öyle bir bi ödülü ödülü beyoncenin alması gerekirken neden Taylor alıyor ulan diye biraz alkollü olarak sahneye atladı, sonra nefret söylemleri tehtidler vs çocukcağızı dubaiye kaçırdılar.


  • hellojack  (04.11.14 18:50:53) 
Amerikanın Nihat doğanı desem anlaşılır herhalde :) her halta ahkam kesmesi, kendini üstün görmesi, insanların dalga geçtiğimi anlamaması vs vs. Kim kardashian da seda sayan gibi dünyanın en güzel kadını sanıyor kendini. Birebir aynı :)


  • emirkulu  (04.11.14 19:16:35) 
loyalkng.com

memleri güzel oluyor

www.gifbin.com
  • namus ninjası  (04.11.14 19:21:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.