[]

Sabah İşe Gitmeden Spora Gidebilen Var Mı ?

Başlıktaki gibi merake ttiğim şey. Ben çok kilolu ve tembel bir adamım. Eşimle gayet eve yakın ve güzel spor salonuna üye olduk Mart ayında. Fakat ben Haziran ayında beklenildiği gibi bıraktım sporu. Akşamları hiç ama hiç işten çıktıktan sonra gidesim yok spora. Öyle bir enerji yok, kafa yok, kısacası gidemiyorum. Bir kere kendimi zorlayıp 05.30 gibi kalkıp spora, ordan da işe gitmiştim kendimi inanılmaz dinç ve mutlu hissettmiştim. Fakat bir kere yaptım sonra da yapamadım. Aranızda yapan var mı ? Motive edin bir şey yapın ben böyle yapıyorum sabahları vs vs gibi.




 
şöyle kısa bi program yapabilirsin üşenmeyi yenmek adına www.youtube.com


  • delineron  (04.11.14 15:41:55) 
ben. 6:30 gibi kalkıyorum. yüzüyorum bazen koşuyorum. harika hissediyo insan gün içinde.
akşama da plan yapabiliyorum. ya birkaç kez yapsan zaten disiplin haline geliyor. gidemeyince suçlu hissediyosun kendini

  • odetojoy  (04.11.14 15:44:47) 
ben de sabah çıkıp kardiyo yapanlardan değilim, bodybuilding veya kardiyo antremanımı iş sebebiyle akşam 9 civarı yapabiliyorum. ama definisyon döneminde sabah kalktığımda 20-25 dakikalık programları evde uygulayabiliyorum, benim için spor salonuna gitmekten ya da hazırlanıp çıkıp yürüyüş yapmaktan daha mantıklı geliyor, iki örnek program linki yolluyorum, bir tanesi kettlebell gerektiriyor, sabah her zaman kalktığından yarım saat erken kalkıp -7 saat civarı uykunu aldığını göz önünde bulundurarak- sabah aç karna -su içebilirsin- bu videolardaki gibi programları beginner düzeyinden başlayarak zamanla ilerletirsen daha iyi olacağını düşünüyorum. yanına da keyfine göre aç müziğini oh ne güzel hayat!

www.youtube.com

www.youtube.com

NOT: bu tip sabah aç karnına yapılan kardiyoların sadece yağ yakımı anlamında olumlu olduğunu, kas gelişimine önemli düzeyde bir katkı sağlamayacağını, beslenmeye ve kardiyonun şiddetine göre kas hacminde azalma olabileceğini de göz önünde bulundurunuz.
  • candanag  (04.11.14 15:50:42 ~ 15:52:03) 
düzenin bir parçası bu. ben öğlen 12'ye kadar hem hiit kardiyo hem de ağırlık antrenmanı yapmış oluyorum.

erken kalkacaksın. bunun için erken yatman lazım. ve düzgün beslenmen. zamanla oturacak düzen. inan bana geç spor yapmaktan çok çok daha iyi oluyor. erkenden bitiyor yapacakların. sonrasında sadece beslenmeyi düşünüyorsun.
  • papillon7  (04.11.14 15:51:29) 
spor salonu erken açılıyorsa neden olmasın? benim gittiğim 8:30'da açılıyor, mesai 9'da. hiç oluru yok benim için.


  • pokerface  (04.11.14 15:53:12) 
iş yerinde spor salonu var. orada yapıyorum.


  • [silinmiş]  (04.11.14 15:53:17) 
Ben yağ yakma döneminde saat 6.30 gibi kalkıp koşuyorum, o saatlerde ağırlık çalışmak uygun olmadığı için akşam da ağırlık çalışması yapıyorum.


  • angelus  (04.11.14 15:54:40) 
Akşam ağırlık çalışmadığım günler sabah gidiyorum. Haftada 2 sabah yani. Bir süre yapınca bağımlılık haline geliyor. Sabah sporunu uzun tutma zaten. 45 dakika yeter artar.


  • arnold schwarzeneger  (05.11.14 08:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.