[]

Almanya'dan Gelmeyen Paket [Deutsche Post]

50+ oldu halen kargom gelmedi. Elimde sadece fatura numarası[steuernummer] var. Ptt de hiçbir şekilde yardım edemeyeceğini söylüyor takip numarası olmadan. Posta İşleme merkezini dahi aradım. Gümrükten de arayan soran yok.

N'abayım ben? Lazım bu kargo bana :/


 
50 günü gectiyse baslangic noktasindan sormaya basla. Adamlar yolladiysa Deutsche Post ile irtibata gec ve bu sekilde sorunun nerde yasandigini ögren yoksa umudunu kes. Hic bir kargo bu kadar üzün sürmez.


  • VIPCH  (04.11.14 14:37:45) 
Gönderen kişi kuzenim. Sordurdum, Türkiye'ye ulaşmış olduğunu tahmin ediyorlarmış.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (04.11.14 14:38:56) 
deutsche post ise türk gümrüğüne ulaşmıştır kesin. ama türkiye'de başına ne geldi kim bilir. gümrükten sordurun.


  • from potomac to kuban  (04.11.14 14:42:49) 
takipsiz posta ise kaybolmuş olma, hasardan dolayı yok edilmiş olma ve hatta çalınmış olma gibi bir çok şey gelmiş olabilir başına. 50 günde mutlaka gelirdi. hele ki DP'den gelen bir şey, kesin gelirdi.

işin kötüsü, süre geçtikçe o depoların içerisinde bir yerlerde olsa bile bulunma ihtimali sıfıra doğru hızla ilerliyor.
  • silent storm  (04.11.14 14:45:37) 
Bende Almanyaya yakin bir bölgeden istanbula paket yollamistim. En uygun fiyatli kargo 2 haftada ulasti. Kesinlikle bir yerde sorun yasaniyordur. Gümrügü ara bir sor istersen.


  • VIPCH  (04.11.14 14:47:14) 
15.90 Euro ödenmiş, pek ucuz da değil yani. Gümrüğü aradım, takip no almalısınız dedi, DHL ise veremiyor o numarayı.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (04.11.14 14:50:01) 
Kesin bizim gümrükte takıldı. DHL, Deutsche Post'a ait bir takip numarası vermez. Oradan illa ki bir numara vardır, posta alındısında falan bile olabilir, sizin kuzene bir daha sorun iyi baksın.


  • d max  (04.11.14 14:53:34) 
Postaneden verilen kağıdı bana yolladı zaten. Sadece bi steuernummer'imiz var. DHL'den o numaranın karşılğı bizimle hiç alakası olmayan bornicke diye bi' yerden çıkan kargoya ait.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (04.11.14 14:58:49) 
Kaybolmuştur. Takip numarası yoksa hiç bir şey yapamıyorsun maalesef.


  • zombi  (04.11.14 15:43:39) 
benim de tersi durum var. 1 ayda TR'den gelemedi. Gumrukte gozukuyor 3 haftadir.


  • pln  (04.11.14 15:48:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.