[]

Kredi Kartı ile Ödeme

Arkadaşlar kredi kartı ile ödeme yapmak istiyorum ama kart fiziksel olarak yanımda yok ancak kartın bütün bilgileri bende şifresi dahil bu şekilde post makinasına bilgileri girerek ödeme yapabilmek mümkünmüdür?




 
maalesef hayır. kart gerekli.


  • sir gawain  (04.11.14 14:02:18) 
Pos makinasıyla bunu yapmak mümkün aslında. Daha önce kartımın manyetik çipi bozulduğu için böyle ödeme yaptım ben. Ama o an ordaki çalışan nasıl yapıldığını biliyor mudur orasını bilmem.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (04.11.14 14:06:20) 
@sir gawain, pos makinesinden işlem yapmak için her durumda kart gerekli değil. pos'un ayarlarına göre kartsız işlem yapılabiliyor. aynı internetten bir şey alırken olduğu gibi. şirkette bu şekilde bir çok ödeme alıyoruz, telefonda bilgilerini okuyorlar o kadar. mail order gibi düşünün.

fakat dediğim gibi, her pos cihazında bu özellik olmayabiliyor sanırım.
  • silent storm  (04.11.14 14:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.