[]

olur olmadık yerde omzun ağrıması?

bazen, tamamen alakasız ya da benim alakayı kuramadığım zamanlarda, sağ omzum acayip ağrımaya başlıyor. omzun hareketlerinden etkilenmeyen bir ağrı. yani oynattığım zaman azalıp artmıyor. sabit. ne yaparsan yap ağrıyor. 2-3 dakika falan sürüyor ve bu süreçte sanki daha ağır nefes alıyormuşum gibi geliyor bana. kafa otomatik olarak yavaşlıyor gibi. belli belirsiz.

sol kolum ağrısa kalp falan diyeceğim de sağ ne alaka? bi de tam omuz bölgesi ağrıyor yani. incinme kırılma çatlama vs. olma olasılığı çok düşük, o tarz hiçbir hareket yapmadım. zaten son birkaç aydır oluyor bu yeni bir şey değil.

nereye göstermek gerek, ne olabilir?

 
fizik tedavi merkezlerinde kısa sürede geçireceklerdir. önemli değildir ama olabilir de bilmiyorum. ama mutlaka göster ortopedist ya da fizik tedavi merkezine..


  • erty_ksk  (04.11.14 10:59:56) 
ayağın için ortopediste gidiyosun. onu da söyleyedin ya :)


  • sutlu nescafe  (04.11.14 11:30:46) 
Kürek kemiği çevresini etkiliyorsa skolyoz olabilir. Ortopediye gitmekte fayda var. Zaten gerekli görürse onlar fizik tedaviye yönlendirir.


  • patiska  (04.11.14 11:58:13) 
bağırsak problemin olabilir. komik görünüyo dimi, ancak bunu yaşayan birini gördüm. doktor detoks tarzı bir diyet uygulattı ve sonunda lağman yaptırdı, hasta o zaman rahatladı. bağırsak çoğu hastalığın sebebi zaten.


  • emirkulu  (04.11.14 12:09:25) 
@patiska, skolyoz degil ama kifoz var. onunla alakasi olabilir mi?


  • pescador  (04.11.14 13:25:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.