[]

DVD9

Ne kadar bunun fiyatı? (50'lik ya da tek farketmez)




 
5 lira tanesi herhalde. :)

www.maxipaket.com buradan en ucuza alabilirsiniz. 50li paket olarak satılmıyor bildigim kadarı ile en fazla 25lik var. şu an 10lu dan 3 tane alsanız daha karlı geliyor 25lisinde indirim vardı 63 liraydı ama kampanya bitti. Tabi bunları verbatim icin soyledim markayı atlamışım. uzun süreli saklmayı düşünmüyorsanız decodisc denenebilir 17 lira fiyat iyi. Fİlm yazdıgım icin riske girmek istemedim.

maxipaket dışında daha ucuza bırakın bulmanız bile cok zor. reklam gibi olmasında baya aradım geçen haftalarda çünkü. Yerel ufak dükkanlarda tanıdık falansa ucuza verir belki tabi ellerinde bulunduryorlarsa.
  • rurouni  (24.07.09 22:37:50 ~ 22:39:26) 
Pahalıymış beh. 50'lik DVD5 leri 10-15 TL arası buluyorken, 10 tane DVD9'a 17 TL vermek koyar gibi gibi.


  • sesee  (24.07.09 23:04:54) 
2.5-3 lira civarına geliyor verbatim 25 ya da 50 lik alınca. verbatimdir kralı. 2 liraya da almışlığım vardır fiyatları oynaktır.
ve www.maxipaket.com dan alınır dvd9.

  • ozdek  (25.07.09 09:54:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.