[]

UOLP-SUNY

İzmir Ekonomi Üniversitesi - Bİlgisayar Mühendisliği ve UOLP-SUNY programı hakkında bilgi verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)




 
abicim valla ieü bilgisayar mühendisliğini bilmem de uolp suny olayıyla hayatının en büyük ve en derin yanlışlarından birini yapmış olursun. afedersin ben bu bokun içindeyim kesinlikle soranlara git başka bir şey tercih et ya da tekrar gir diyorum.

ben bu sene tekrar girdim sen düşün olayı. sebeplerine gelirsek, aşırı pahalı ve orda görünen fiyatlandırmanın kat kat fazlasını veriyorsun mesela bizim bölümde adam dönemine akademik ücreti 9bin küsür dolar demiş, 8bin dolar da yaşam bedeli demiş amerikada. bunun üzerine uçak biletlerini ve ekstra da 2bin dolar sen koy etti 19bin dolar para. ki bunu bir de yıllık hesap etmen lazım kendin için.
gelelim diğer sebeplere, kesinlikle bir aidiyet problemi bir dikiş tutturamamışlık var. benim okudğum üniversitede (itü) ulan resmen it muamelesi görüyorsun. nefret ettim yani sanki biz okumuyoruz başka bir şeye gidiyoruz oraya. anlatamam yani o mahalle baskısı kıvamındaki duyguyu. üniversitede okudum bile diyemiyorsun o kadar zaman sonra.

ayrıca bu da en ağır sebep, 2007de tüzük değişikliğiyle diplomaların üzerine sanki sertifika alır gibi bilmemnereyle ortak yürütülen programın sonucunda gerekleri yerine getirilerek verilmiştir ibaresi koyuldu. artık işverene sen mi açıklarsın bunun bir lisans programı olduğunu yoksa şahit mi götürürsün bilmem. resmen sertifika yaptılar.

bana bak işte, bu sebeplerden dolayı okulu bırakıyorum. tekrar sınava girdim, en azından bir vakıf üniversitesine giderim de aidiyetim olur. birileri bir şey diyince yapınca sallar en azından.
  • oi  (24.07.09 21:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.