[]

iphone icloud yedekleme işlerinden anlayan bı baksın acilll !

arkadaslar kafayı yemek uzereyım yenı ıphone 5 aldım eskı ıphone 4 u ona aktaramıyorum cıldırcam yardııımmmmmm




 
icloud ile yapma, bilgisayarın ile yap.

1. ilk olarak iTunes'un en güncel sürümünü indir.
2. Eski telefonu iTunes'a bağla. Mağaza menüsü altından Bu bilgisayarı yetkilendir'e bas ve yetki ver. Daha sonra Dosya/Aygıtlar menüsü altından Satın alınanları aktar'a bas ve tüm uygulamaların yedeklenmesini bekle.
3. Sağ üstte yer alan iPhone butonuna bas ve özet sayfasının ortalarında yer alan Yedekle butonuna bas ve yedeklemesini bekle.
4. Yedekleme işlemi bitince iphone4'ü çıkar ve iphone5'i bağla.
5. Aynı sayfadan yedekten geri yükle işlemini seç ve yedeklemesini aldığın cihazın yedeğini seç. Daha sonra işlem bitene kadar bekle. Appstore'da daha önce kullandığın hesabını kullan yoksa uygulamaların yüklenmez.
  • himmet dayi  (03.11.14 15:18:16) 
Daha açıklayıcı yazarsan. İp4 ün neyini aktaramıyorsun. Rehberini mi. İçindeki resimleri mi. Uygulamaları mı

Komple yedekten bahsediyorsan belki telefonlar farklı olduğu için yapılmıyordur
  • efruz  (03.11.14 15:34:56) 
@efruz farkı telefon diye bir muhabbet yok ios'ta. yukarıda anlattığım yöntemle aktarılabilir.


  • himmet dayi  (03.11.14 15:53:45) 
Eski telefonu alıyorsun Ayarlar/icloud/Yedekleme kısmına geliyorsun. Altta son yedekleme tarihi ve Şimdi Yedekle yazısı var. Şimdi Yedekle'yi parmaklayıp o işini bitirinceye kadar oyalanıyorsun.

Yeni telefonu açtığında icloud hesabı soracak. Bilgilerini girince her şey otamatik olarak gelecek.
  • zombi  (03.11.14 16:15:15 ~ 16:15:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.