[]

booking.com'la ilgili küçük bir soru, emin olmak istedim

"kredi kartı ya da rezervasyon ücreti yok, rezervasyon ücretsiz" diyen yerlerden ben çatır çatır kafama göre rezervasyon yaptırabilirim değil mi? sonradan sorun çıkmaz di mi? şöyle ki 5-6 haftalık periyotlar için farklı randevular alacağım. hangisi denk gelirse. yani şöyle söyliyim,

2-6 ocak
9-13 ocak
16-20 ocak

bu şekilde 5 veya 6 farklı rezervasyon yaptıracağım. çünkü fiyatlar inanılmaz ucuz ve iş netleştiği zaman muhtemelen iki katına çıkmış olur.

ücretsiz rezervasyonlarda ben bunu yapıp patır patır geri iptal edebilecek miyim? daha önce yapmışlığım var ama tek bir yerdi orda 6 tane değildi, o yüzden çekiniyom.

 
Rezervasyon ücreti yok demek ücretsiz iptal edilebilir demek değil.
Onu odayı seçtiğin sayfada kontrol et, sol tarafında yazıyor oda seçeneklerinde.

  • cakabo  (03.11.14 14:30:09) 
Bir de rezervasyon iptali için belli bir tarih oluyor. O tarihi kaçırırsan para alıyorlar.


  • himmet dayi  (03.11.14 14:35:15) 
@himmet dayi, evet onlara dikkat ediyorum ama cakabo'nun söylediğini gözden kaçırmıştım. teşekkürler. 31 ocak 2015'e kadar iptal ücretsiz falan diye yazıyor.


  • pescador  (03.11.14 14:38:41) 
bazen 1 tl çekiyor provizyon olarak, genelde yeni kullanıcılara yapıyor. Sonra veriyor geri. Ama 5 tane yaparsan 5'inden çekmez.


  • whoosie  (03.11.14 15:35:45 ~ 15:36:00) 
Onlarca rezervasyon yapmisligim vardir, tarihi gecirmedigim icin para alinmadi hic. Surekli yapar yapar iptal ederim.
Bir defasinda ayni gun iptal etmek zorunda kalmistim onda bile para cekilmedi. Ama her otel boyle degil, sansima gelmisti o.

  • mesgul ve huzursuz  (04.11.14 10:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.