[]

saçkıran sakalkıran

Çenemde 6 ay önce minicik bir nokta kadar olan şey, şu an yavaş da olsa büyüyerek çeneme ve aşağısına doğru yayıldı. 1-2 kere cilt doktoruna gittim ve verdikleri kremleri kullandım. Son gittiğim 1 ay kadar önceydi ve hala o kremleri kullanıyorum. Sabah M-furo diye bir krem, akşam ise betaphatic mi ne asesilik asit gibi bir şeydi sanırım.

Şimdi herkes stres diyecek ama inanın stres yaptığım bir şey yok. Gerçekten yok. Ya da bilinçaltımda varsa da bilinçaltımla bağlantım tamamen kesik olmalı.

Tek bir şüphem var o da bunun mayısta çıkması ve haziranda evlenmiş olmam.

Her neyse, son gittiğim doktor biraz takip edelim, geçmezse hastalıklı bölgeye iğne yapacağız dedi (kortizonlu!)

Yine geçmezse kalçadan kortizona başlayacağız dedi. Ben kortizon kullanmak istemiyorum. Şu zamana kadar sarımsak falan da sürdüm etki etmedi. Ne dersiniz? Sizin başınıza geldi mi hiç?

 
Tamamen konuya yabancı birisi olarak, fikir olması açısından söylüyorum: minoxil tedavisinin işe yaramayacağından emin misiniz? Doktorunuz mutlaka düşünmüştür ama düşünmemiş olma ihtimaline karşı söylüyorum.

Seyrek sakallı (köse diyebileceğimiz) bir arkadaşımız sakallarını sıklaştırmak için kullandı. 6 ayda sakalları epey gürleşti.

+ evlilik stresidir, o başlatmıştır.
  • hiko seijuro  (03.11.14 12:28:58 ~ 12:29:34) 
Aksarayda memduh hoca var cildiyeci, biraz pahalıdır ama tek seansda sonuç alırsın.

hazır ilaç yazmaz genelde, bir reçete yazacak eczaneye gidip yazdığı karışımı hazırlatacaksın.

kahretsin ki yıllar önce aldığım o reçeteyi kaybettim, yoksa verirdim sana da :)

geçmiş olsun.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (03.11.14 13:13:14) 
@opium seninki heyecandan ağrımış bence :)
@duyulmasi gerektiği kadar -- bazen değil.

@hiko seijuro -- minoxil için bir arakdaşım önerdi ama doktor hiç vermedi bunu. Nedir bu nasıl bir şey?
  • safepassage  (03.11.14 14:09:44) 
Bildiğim kadarıyla mantığı şu: derinin altındaki kılcal damarların çapını genişleterek derinin daha iyi beslenmesini sağlıyor. Sürüldüğü bölgede yoğun kan dolaşımı oluyor. Bu da yapım reaksiyonlarını arttırıyor = kıl çıkıyor.

Google araması yapabilirsin. Bence doktoruna danış, neden bunu kullanmıyoruz, işe yaramaz mı benim durumumda diye sor.
  • hiko seijuro  (03.11.14 14:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.