[]

bir değişik steam_api.dll problemi

öncelikle ---EMEĞE SAYGI KORSANA HAYIR!---

dün borderlands2 pre-sequel indirdim, kurdum, crack esnasında crack dosyasının içindeki steam_api.dll'i kopyalanmadı, "bu eylemi gerçekleştirmek için izne gerek var" yazdı. uğraştım ettim olmadı, yattım ben de. bugün bilgisayarı açtım, bir daha deneyeyim dedim, kısayola çift tıkladım açıldı. kahvaltı için kapattım oyunu, sonra geldim açayım dedim bir daha, steam_api.dll bulunamadı dedi. yeniden kopyalıyım dedim yine erişim hatası verdi. başka steam_api.dll indirdim internetten, bu sefer de "steam must be running in order to launch game..." hatası alıyorum. yeni indirdiğim dll'i windows system32'ye atıp da denedim yine olmadı. hadi dedim tamam, steam'i açayım da deneyeyim dedim, korsan oyunu steam kabul edecekmiş gibi, yönetici olarak çalıştırdım oyunu bu sefer de beni sikine takmadı, hiçbişey olmadı. ne hata veriyor ne de oyun açılıyor, 2 kere denedim.

bir ara açılıp da sonradan niye açılmadı bu oyun, o arada oyunla ya da bilgisayarla ilgili bir değişiklik de yapmadım; yarım saat geçmiştir aradan en fazla. neden böyle oluyor ki, çok heves etmiştim oynayacağım diye? :(

ÇÖZÜLDÜ EDİTİ: antivirüsün yüzünden olmuş hepsi, kaldırdım problem çözüldü. cevap veren herkese ayrıca teşekkürler!

 
Ben de idirdim de kurmadim daha eve gidince bakarim simdi uzaktan baglanip baktim 5 gb reloaded surumu bendeki. Reloaded mi sendeki de cunku reloaded gibi saglam gruplarin oyunlarinda daha dogrusu cracklerinde sorun cikmamasi lazim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.11.14 12:33:29) 
aynen benimki de reloaded, zaten o yüzden indirdim güvenerek ama sürümle ilgili sıkıntı olduğunu sanmıyorum. öyle olsa oyun hiç açılmazdı bence, bilgisayarımla ilgili bir sıkıntı olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.


  • baba jo  (03.11.14 12:37:38) 
oyunun yüklemesi bittikten sonra finish demeden önce bir ekran geliyor dotnetfx olsun credit gibi adlarını tam hatırlamadığım bir sürü şey yükleme sayfası onları da yükledin mi ? bende vardı onların hepsi daha önceki oyunlardan falan o yüzden yüklemedim ama çalıştı oyun bende.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.11.14 13:50:42) 
Yarısını okumadım. Ya antivirüs ya da kullanıcı yetkisi sorunu. Admin ayarlarını fulledin mi?


  • cetoxim  (03.11.14 13:56:58) 
@pro, ilk yüklemede yüklememiştim, bu duyuruyu açtıktan sonra oyunu kaldırdım baştan yükledim, ikincisinde onları da yükledim. bu sefer ayrı torrent dosyasıyla indirdim reloaded crack dosyasını, steam_api.dll indirilecek dosyalarda görünmesine rağmen torrentin kaydedildiği bilgisayar konumunda görünmüyor, sanırım bir şekilde siliniyor. antivirüs kaldırıp indrdiğimi silip torrenti yeniden yükledim yine silindi, steam_api.dll hariç diğer 2 crack dosyası görünüyor ama o yok. acaba steam hesabıyla oyun oynadığım için steam engelliyor mu bu dll'in korsan oyunlar tarafından kullanılmasını?


  • baba jo  (03.11.14 13:59:04 ~ 13:59:30) 
çok ilginç baya baya indirmeye çalıştığın 3 tane dosya var crackleme işlemi için ama bir tanesi iniyor gibi görünse de görünmüyor ?

steam konusunda da öyle değil oyunu cracklemezsen otomatik olarak steam ile açmaya çalışır çünkü bunlar aslında steam dosyaları. bir crack ile steam'i bypass edip direk oyunu açıyorsun aslında steam ile ilgili değil yani sorun crack meselesi belli ki. aklıma gelen tek çözüm eğer doğru anlamışsam tabii başka bir bilgisayara indirirsin crack dosyasını sonra kendi bilgisayarına atarsın. bir de başka bir konuma indirmeyi dener misin crack'i.

edit: yanlış anlamış da olabilirim karışık bir şey ve ilk kez duydum böyle bir şeyi.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.11.14 14:08:49 ~ 14:09:35) 
www.filedropper.com

bu bendeki crack dosyası bir de bu şekilde indirmeyi dener misin belki torrent dışında bir şeyle indirmen çözebilir.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.11.14 14:12:21) 
@pro, arşivden çıkarttım senin yolladığını ve yine görünmüyor bilgisayarda. emin olmak için boş bir klasöre çıkarttım, yine sadece diğer iki dosya var, steam_api.dll görünmüyor. sanıyorum bir şey siliyor dosyayı, halbuki antivirüs hala devredışı...


  • baba jo  (03.11.14 14:22:30) 
Başlat menüsüne "kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştir" yaz. Çubuğu en alta indir. Tekrar dene.


  • cetoxim  (03.11.14 16:41:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.