[]

mouse tavsiye

steam'den birsürü oyun indirdim imac'e ama apple magic mouse'la tam randıman alamıyorum. kablolu mouse'nu kullanan var mı o nasıl? ya da mac uyumlu oyun oynamak için bir mouse tavsiyeniz var mı? şimdiden teşekkürler




 
tam olarak kastettiğinin bu olduğundan emin değilim ama mouse'larda normalde bir acceleration curve vardır. yani mouse'u normal hızla kaydırmak ile yüksek hızla kaydırmak arasında bir fark vardır. bu olayı mac iyi beceremiyor.

ben de birkac sene once mac'e gecmiş eski bir windows kullanıcısı olarak çok sıkıntı yaşadım. çeşit çeşit mouse denedim ama sorun mouse hareketlerini mac'in nasıl algıladığı ile ilgili. mouse'un kendisi ile değil.

neyse çözüme en yakın olay su: smooth mouse ya da usb overdrive adlı ek programları kullanarak windows mouse tarzına yaklaştırmak.

bunun ötesinde kesin çözüm ise, bundan sonra yoğun olarak mouse kullanacağın oyunları mac ortamında değil windows ortamında satın almak, sonra da bilgisayarına bootcamp ile windows kurup windows'un (mac makinada olsa bile) sorunsuz mouse sistemi ile rahat rahat oyun oynamak.
  • twelfth  (03.11.14 13:15:47) 
Mac için oyun faresi mi var? Eğer üzerine windows kuracaksan bloody v7 öneririm.


  • cetoxim  (03.11.14 14:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.