[]

VW POLO servis için öneri

Aracım 45binde, garanti süresi bitti.

Yetkili servis 440 TL fiyat çekti 45bin km bakımı için.

Sizce yetkili servise mi yaptırmak mantıklı? Yoksa diğer servisler de yapar mı. Öyşe ahım şahım bir şey yok, filtreler değişecek ve genel kontrolü yapılacakmış. Servis öyle dedi.

Bir de eğer yetkili olmayan firmaya baktır derseniz neresi iyidir? Anadolu yakası - Ataşehir Bostancı civarları.

 
Yetkili servisin bir olayı yok. Şöyle bir karar vermeniz gerekir. Arabayı satarken titiz kullanıcılar "tüm bakımları servisinde yapılmıştır faturaları duruyor" gibi ibareler koyarlar. Eğer böyle bir niyetiniz varsa gidin servise. Ha yok kardeşim ben servise o kadar bayılmak istemiyorum yapılacak işlemi herhangi bir tamirci 1/3 fiyatına yapıyor oraya giderim derseniz olay başka.


  • liriamer  (03.11.14 10:34:17) 
Emin olmadığın tanımadığın yetkili olmayan servise götürme derim. Sana bana imkansız, şerefsizce gelir ama adamlar tamam değiştirdik diyip hiç ellemeden iki silip parlatıp verebiliyorlar aracı. Başıma geldiği ve kıllanıp yetkili servise götürünce anladığım böyle bir olay olmuştu.


  • oldboy  (03.11.14 11:18:34) 
peki Kumrallar Oto nasıl bir yer? Hiç giden var mı? Güvenilir midir? Onlar da 300-350 arası tutar dediler. Bu fark için yetkiliden vazgeçmesem mi?


  • safepassage  (03.11.14 12:08:44) 
50bin bakımı için servis 475 lira fiyat çekti.

Brisa(Sabancı) güvencesinde OtoPratik'ler var ben benim Polo'yu orada yaklaşık 200 liraya baktırdım. Anadolu Yakası için Ümraniye'dekine, Avrupa için Maslak'takine gidebilirsin.
  • ben yapmadim miki yapti  (03.11.14 12:30:41) 
yetkili servisler en küçük arızada komple parçayı değiştirirler. belki şimdiki bakımda çok farketmez ama ağır bakımlarda (90 bin mesela) çok farkediyor. ben tavsiye üstüne Topkapı Teknik oto sanayi sitesindeki Oto Berkan'a götürüyorum ve memnunum. VW forumlara kaydolup sor. tavsiye üstüne git mutlaka. 50-100 tl için değmez ama çok fark olursa götürebilirsin.


  • merhum  (03.11.14 12:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.