[]

kadınlarda taciz eylemi ne derecede ?

geçen sık kullanılan bi otobüse biniyorum. haliyle kuyruk oldu. insanlar önce binme telaşında ama ben tam otobüsün kapısının önündeyken kızın birinin göğüslerini net bi şekilde sırtımda hissettim. başta 'nabıyon amk 5 saniye bekle çıkıcam' dedim(içimden) ve kıllığına put gibi durdum. ama çok geçmeden kızın aslında göğüslerini vücuduma bastırmak istediğini hissettim(doğru veya yanlış).

yukarıdaki bu soruyu sormama sebep olan durum. soru ise başlıkta yer alıyor.


 
kızı arkadan yaşlı teyzeler iteklemiştir ya da kız değil yaşlı teyzedir o değdiren


  • neferkitty  (02.11.14 22:31:35) 
  • buff  (02.11.14 22:31:52) 
@want2die aslında beni beğenmiş olduğu için yaptığı kısmına yorarsak memnun oldum. merak ettiğim şey bu durumun ne sıklıkla gerçekleştiği.


  • error522  (02.11.14 22:32:22) 
@neferkitty hayır kız otobüsün önünden kaynak benzeri bir yolla giriyordu. yani arkasında kimse yoktu. daha çok öğrencilerin kullandığı bi otobüs, 20 li yaşlarının başında biriydi.


  • error522  (02.11.14 22:34:01) 
halk arasında latissimus dorsi olarak bilinen kanat kasına sürttürme fetişi bile olabilir


  • candanag  (02.11.14 22:34:29) 
Kadınlar her gün metroda otobüste sokakta taciz edildiklerinden ne kadar iğrenç olduğunu bilip kimseyi taciz etmez, toplu taşımada fiziksel tacize %0.1 bile ihtimal vermiyorum. Arkadan ittirmislerdir onu.

Bir arkadaşım vardı hoşlandığı yakın arkadaşını ayartmak için dediğin gibi kendini bastirirdi, sert sutyenimi giydim hatta falan derdi. 0.1i de onun hatrına.
  • Lim5  (02.11.14 22:35:51) 
buff haklı beyler. kadınlar taciz etmek istese bile edemez yani o derece.

ben de bir kez yolda giderken elimi kolumu sallaya sallaya gidiyordum. cinsiyetim kadın. arkadan bir adam geliyormuş farketmedim. kolumu sallarken elim adamın taşşağına değdi böyle garip bir şekilde. adam da hafiften irkildi, sonra güldü. ben kaçtım oradan. bunu bilerek yaptığımı düşünebilirdi ama yapmadım. böyle şeyler olabilir hata ile.
  • the silent enigma  (02.11.14 22:37:02 ~ 22:38:36) 
kadınlar taciz etmiyor/etmez diyenler büyük yanılgıda onu söyleyeyim ve gideyim.


  • royal  (02.11.14 22:43:53) 
bu başlık bütün kezbanları da görmemizi sağlar, iyi oldu aslında. baksana nasıl saldırıyor zavallılar.

cevabına gelince: sıklıkla uğruyorum, çünkü yakışıklıyım :)
  • sorumatik  (02.11.14 22:46:00) 
tacizi kezbanlıkla bağdaştıran zihniyetle aynı duyuru altında olmak istemiyorum ben. taciz zaten yeterince kötü bir şey. nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum.


  • the silent enigma  (02.11.14 22:51:28 ~ 22:51:40) 
kadınlar tarafından iki kere biri metrobüste diğeri de otobüste olmak üzere taciz edildim. birisi imam-hatip liseli kızlar tarafındandı, diğeri de benden yaşça büyük (30 yaş civarı) bir kadın. ikisinde de eminim taciz edildiğimde. birisinde dayanma diğerindeyse testislere elle temas var


  • metalika  (02.11.14 22:53:55) 
der grund, git kafanı toprağa falan göm, yerini bulmuş olursun. sosyal medyada bile sürüyle erkek tacizci görüyoruz, somut somut. nasıl inkar ediyorsun anlamıyorum. kaç kez de şahit olmuşuzdur belki. taciz edilmeyen insan kalmadı zaten. herkesin ırzına geçildi. (ayrıca şahit olup da sesini çıkarmayanlara ayrı küfürler edilmeli)

sen kendimizi tekrar ettiğimizi düşünebilirsin ama bu tekerrürün bir gerçekten ibaret olduğunu unutma.
  • the silent enigma  (02.11.14 23:37:47 ~ 23:39:25) 
ahanda cat fight :)
ben bu ortalama tipimle kaç kere tacize uğradım sayısını bilmem, yakışıklı falan olsam yatırıp çükerlerdi herhalde. asteğmen üniformasıyla dolaşınca sokakta laf atan kızlar var lan. akvaryumda mı yaşıyorsunuz nedir.

  • divit  (03.11.14 00:13:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.