[]

Adalar'a Pasaportsuz Giriş

Şimdi bu Yunan adalarına pasaport olmadan günübirlik sadece kimlikle girilebiliyor ya hani, biz bi grup olarak gidelim istiyoruz ama bir arkadaşın kardeşi de gelmek istiyor, onunla ilgili nasıl bir prosedür uygulanıyor acaba? (18 yaş altına yani)




 
pasaportsuz değil vizesiz oluyor o bildiğim kadarıyla. 18 yaş altı da aynı dolayısıyla.


  • passive aggressive  (02.11.14 21:49:09) 
vizesiz de girilmiyor amk. nerde görüyonuz.


  • VickVickyVale  (02.11.14 21:55:55) 
Konaklama olmadan vizesiz gidilen adalar var. Ama pasaport sart hepsi icin diye biliyorum ben.


  • ay nov kung fu  (02.11.14 22:04:16) 
Pasaportsuz dünyanın hiçbir yerine giremezsin :) Kimlik dediği pasaporttur. Pasaport uluslararası kimliktir.


  • secilmis uye  (02.11.14 22:05:54 ~ 22:06:43) 
pasaportsuz gidemezsiniz,bazı adalar icin kolaylaştırılmıs vize programı vardır kapıda vize almanız gerekir


  • themanhekilled  (02.11.14 22:22:32) 
Bu arada Gürcistan ve Kuzey Kıbrısa pasaportsuz gidilebiliyor.

Yunan adalarına da pasaportlu gideceksiniz ancak yaz aylarının belirli zamanlarında deniz gümrüğünde 'kapıda vize' uygulaması olabiliyor (kısa süreli)

adalar için de vize şart. yunanistan sınırlarına dahil tüm alanlar, schengen dolaşım sistemindedir. Dolayısıyla vize gereklidir.
  • kobretti  (02.11.14 22:36:47) 
Yunan adalarına pasaportsuz giriş yapmak mümkün değil. Kapı vizesi için ise seyahatinizden önce feribot biletlerini aldığınız acentaya belli evraklar vermeniz gerekiyor. Oraya varınca ben geldim kapıda vize verin bana gibi bir durum olmuyor.


  • Sandeman  (03.11.14 08:27:07) 
nasıl girdiğine bağlı olarak değişir.

-yelkenlinle marine yerine limana yanaşırsan, kimse napıyosun sen demez.

-gezi gemileriyle konaklamasız gireceksen, önceden schengen almış olman yeterli. geçerli vizeye gerek olmaz. pasaport şart.

-diğer giriş çeşitlerinde pasaport + vize şart.
  • ethros  (03.11.14 09:10:22) 
geçenlerde bir arkadaşım normal pasaportla sakız adasına günübirlik vizesiz giriş yaptı. nasıl olmuyormuş?


  • teknikekip  (03.11.14 09:13:09) 
Eskiden günübirlik geziler için vize istenmiyordu adalardan ama pasaport istiyorlar. Şu anda o da kalktı, Haziran sonundan beri günübirlik için de vize istiyorlar ama kapı vizesi.


  • aychovsky  (03.11.14 09:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.