[]

kulaklık için yanma zamanı (burning time) ne demek

paraya kıyıp iyi bir kulaklık aldım ama nedense sesler iyi gelmedi gibi hissettim. özellikle baslar. internetten yorumlara bakınca yorumlar genelde pozitif, audiophile seviyesi filan diyor ama benim sorunuma benzer sorunlar için de "yakmak gerekli (need to burn it)" ya da "uzun yanma zamanı (long burning time)" sonra ses güzel oluyor filan demişler. yanma zamanı ne demek tam olarak, ne yapmam gerekiyor?




 
yeni alınınca tam performans vermezmiş , yüksek veya alçak seslerde çalışılmaya bırakılmalıymış da psikolojik gibi geldi bana :D beğenmediysen değiştir başka bir şey al. www.head-fi.org


  • glamdr1ng  (02.11.14 21:14:05) 
Nasil motor acilir x zaman sonra, kulaklik da acilir zamanla. Ancak son seste birakmak cok sakat, icindeki diyaframa zarar verecektir.
Pisirmek icin cesitli frekanslar vb olsa da, normal muziklerinizle 70/100 seste uzun sure acik birakin. Uzun sure derken sahsen incemelerimde 50 saat pisirip baslarim. Ancak 100 saat en iyisidir.

  • jesterdvine  (02.11.14 21:15:51) 
bir kbb uzmanına görünmek de alternatif bir çözüm olabilir.


  • trollmatik  (02.11.14 21:38:14) 
Bu arada bu büyük ihtimalle amfi eksikliği ve-veya kaynağınızın yetersizliğine işaret ediyor. Ha verilen paranın fazlalığı kulaklığın enerji ihtiyacını arttırmasa da, fiyatı yüksek kulaklıklar genelde kıyala daha zor sürülen şeyler olur.


  • jesterdvine  (02.11.14 23:19:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.