[]

taşınabilir disk

selamlar,

500 gb taşınabilir disk alacağım.samsung la toshiba nın fiyatları hemen hemen aynı.peki sizce hangisi daha iyi hangisini tavsiye edersiniz.


 
seagate. elektroworld de 200 e aldım ben gecenlerde. 2.5" ama.

3.5 lar daha ucuzdur tabi. 3.5 alacaksan ikisi arasından samsung u al. yok baska marka da olursa seagate al.
  • bryan fury  (24.07.09 12:53:19) 
eğer 2.5'' olacaksa kesinlikle seagate derim. ha illa samsung ve toshiba arasında kaldıysan samsung'u tavsiye ederim.


  • oldtimer  (24.07.09 13:11:28) 
eğer kulak verip wd alacaksan 500 gb 2.5" in fiyatı 1tb 3.5" ile aynı, hatta 3.5 luk biraz daha ucuz. daha dün aldım 178 tl ye. kısacası hafif olsun falan olsun problemin yoksa bir kere al tam al.


  • lhun  (24.07.09 14:56:14) 
wd,seagete,yada maxtor bu 3 ü haricinde diğerlerine bulaşma hele philps e göz ucunla bile bakma.


  • sirincem  (24.07.09 15:52:52) 
kardeşim geçen 500 gb'lık seagate aldı. yani şunu:

images.gittigidiyor.com

uzun zamandır almak istediğim bir şeydi. lakin ısınıyor. hem de çılgın gibi. bir ara yanacak diye korktum kabloyu çektim.

bende 160'lık wd passport var. ne kadar abanırsan aban hiç ısınmıyor. zaten o cihazı çekip, wd'yi taktım. 2 saat sonunda bile ısınmadı.

bu deneyden sonra wd'den vazgeçmem. sana da bunu öneririm.
  • atmosphere  (24.07.09 19:42:10 ~ 19:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.