[]

kurutmalı çamaşır makinesi deneyimleriniz

alıp almamak konusunda kararsız kaldık. tecrübelere ihtiyacımız var. aklımızdaki ürün şu:

www.aeg.com.tr


 
malesef olumsuz. 2 yıldır kullanıyorum, bir heves edip aldım. fakat kurutma makinesinden çıkan kumaşlar öyle deli kırışmış oluyor ki, ütümü yapan her kimse isyan ediyor.

kurutma kısmı 2 türlü çok mantıklı oluyor: maksimum 2-3 kilo çamaşır koyacaksınız ki çamaşır sıkışmasın (yıkamada 6-9 kilo çamaşır alır makine, onun üçte biri kadarını kullanmalı). ayrıca nemli ayarda çıkarıp, bir gece yine kurutacaksınız.

bu sebeplerle benim neredeyse hiç kullanmadığım bir özellik olarak kaldı.
  • krysrn  (02.11.14 14:22:13 ~ 14:22:45) 
yıkandıktan sonra, tüm çamaşırların hepsi birarada dursun düğmük şeklinde kaldırırım ben onları bir yere diyorsanız, hemen alın.


  • koyusiyah  (02.11.14 14:25:21) 
bizim kurutmalı çamaşır makinemiz yok ama ayrı kurutma makinemiz var, ben çok severek kullanıyorum. ayarları doğru yaptığınız takdirde bir sorun olmuyor hatta evde giydiklerimizi ütülemiyorum bile ben artık. çıktıkları anda katlayıp yerine koyuyorum. birkaç arkadaşım ve erkek arkadaşımın annesi ve ablası da severek kullanıyorlar evlerinde. onlara zamanında satarken kurutma makinesini ayrı alın demişler, nedenini bilmiyorum. annem de kurutmalı çamaşır makinesi aldı, o da çok memnun. ciddi anlamda kurtarıcı diyebilirim.

dediğim gibi önemli olan ayar ve marka.
  • fraise  (02.11.14 14:46:03) 
kurutmali camasir makinasindan, kurutma makinasindan aldigin verimi alamazsin. 2 sene bosch'un kurutmali camasir makinasini kullandim. yikama > kurutma ardarda olmasi guzel. ama onun icin makinayi surekli yarim doldurarak calistirman lazim. bi de bu makinalarin kurutma sicakligi ayri kurutuculara gore daha yuksek. havlular, ic camasirlari, coraplar icin sorun yok. ama tisort, pantolon icin problem.

3 senedir camasir ve kurutma makinam ayri. boylesi cok daha rahat. hem kurutma kapasitesi yuksek, hem de kiyafetlerin kumasina gore program secebildigin icin giysiler daha az yipraniyo.

uzun lafin kisasi, ikisini de tecrube etmis biri olarak yerin varsa kesinlikle ayri ayri, gercekten evde kurutucuya yer yoksa, ancak o zaman kurutmali camasir makinasi al derim
  • lamartin  (02.11.14 15:06:23) 
Kurutma ve camasir makinesini ayri almak en mantiklisi. Hem camasir kolayligi hem de daha uzun omurlu olacagindan.


  • sayns  (02.11.14 17:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.