Giriş
(3)

her şutta burkulan bilek

sinuzit
Sevgili kardeşlerim, canlarım ciğerlerim.Çok uzun bir süredir (7-8 yıl gibi) ayağımın üstü ile şut attığımda (iç değil, burun değil, üst) bileğim burkuluyor ve o maçta bir daha üst ile şut atamıyorum. Ancak son zamanlarda iyice kötüleşmeye başladı. Eskiden akşamına geçerken artık 4-5 günde geçiyor a
Sevgili kardeşlerim, canlarım ciğerlerim.

Çok uzun bir süredir (7-8 yıl gibi) ayağımın üstü ile şut attığımda (iç değil, burun değil, üst) bileğim burkuluyor ve o maçta bir daha üst ile şut atamıyorum. Ancak son zamanlarda iyice kötüleşmeye başladı. Eskiden akşamına geçerken artık 4-5 günde geçiyor acısı. Olayı ciddiye almaya almaya, sallamaya sallamaya bu hale geldik.

Bir şey olmuş mudur? Uzman hekimler varsa aranızda ne dersiniz? Bağlara mağlara bi bok mu ettik acaba?

Yorumlarınızı ve yardımınızı rica ediyorum.
0
sinuzit
(24.07.09)
yani canini sIkmak istemem ama iyi kontrole gir ve iyi bir doktora gorun. eklemlerinden bagimsiz cok daha ciddi bir problemin olabilir.
0
gunlerin kopegi
(24.07.09)
benim de basketbol kaynaklı bir gevşeklik (tamamen benim uydurduğum bir tabir) var bileğimde en ufak ters harekette burkulur. habitüel burkulma diyor doktorlar buna sanırım. güçlendirmek için kültür fizik yapman gerekebilir.
0
brainfour
(24.07.09)
yalama olmuş.aynı yer bir den fazla kez olursa artık iş işten geçmiş demektir.yapacak birşey yok. :(
0
paulista
(24.07.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.