[]

çok fazla bitki çayı tüketiyorum

ya da ben öyle düşünüyorum, bilmiyorum. her sabah büyük fincanda(350 ml.) yeşil çay içiyorum. çoğunlukla akşam 16-17 gibi aynı şekilde tekrar yeşil çay içiyorum. akşam 10-11 gibi de aynı ölçüde melisa yapıp onu içiyorum. halimden memnunum, epey enerjik ve mutluyum çaylar sayesinde. ama bi sıkıntı olmasın?

kahve, siyah çay, sigara tüketmiyorum. alkol haftada bir.


 
yeşil çay kanser hücrelerini doğmadan öldürür bi zararı olmaz. devam.


  • acukali ekmek  (01.11.14 20:59:08) 
hiçbir şey olmaz.


  • sckxyss  (01.11.14 21:01:28) 
yanlarına bir de beyaz çay ekle 100 yaşına kadar yaşarsın.


  • halitkin  (01.11.14 21:06:33) 
günde bir litreye yakın bitki çayı normal çay kahve her bişeyi tüketiyorum ben de daha ölmedim. bir şey olmaz heralde :)


  • ruh i tibbiye  (01.11.14 22:17:56) 
bunun neresi çok fazla?

yemin ediyorum bazı duyurular şaka gibi.
  • mea maxima culpa  (01.11.14 22:28:08) 
Yeşil çayda fazla miktarda kafein vardır, enerjik olmanın sebebi odur. Uyarıcı etkisi vardır. Bir nevi kahve içiyormuş gibi düşünün. Doğru şartlarda demleniyorsa bir problem olmaz, devam.


  • angelus  (01.11.14 22:38:49) 
@kerri deadstar Yeşil çay uyku açar, melisa yatıştırır. Seni tedavi etmez. Aksini düşünüyorsan aktardan kilo işi alıp deneyerek kontrollü deneyler yapabilirsin. Plaza kızı veya türkçe öğretmeni olman bir şeyi değiştirmiyor.


  • youshookmeallnightlong  (02.11.14 00:57:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.